sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

made to look just like a human being

np. Marilyn Manson

Pöö.
Koska mulla on hieman tylsää, ja tahdon ajatella jotain muutakin välillä kuin kaikkea typerää, niin päätin nyt tehdä postauksen Tukholman reissun ostoksistani. Ostin kyllä oikeastaan kaksi kertaa tämän verran tavaraa, mutta ne loput olivat tuliaisia. Eli ostoksia ei ole paljon, mutta ne ovat sitäkin mieleisempiä.

Aloitan nyt niistä mitä ostin maista Tukholmasta.
DSC01465_weekday1
DSC01456_weekday2
Weekday on kiva kauppa, kun suurin osa vaatteista on tuollaisia jättihugeja ja voi tuntea olonsa normaalin kokoiseksi ostaessaan M-kokoisen tunikan. 8--D Tämä oli alennuksessa, en nyt muista oliko -50% vai -70%, mutta hinnaksi jäi lopulta jotain seitsemisen euroa.

DSC01468_kynsilakka
Löysin vihdoin juuri sen oikeanvärisen mintunvihreän lakan, mitä olen metsästänyt vaikka kuinka kauan. Se löytyi American Apparelista, taisi maksaa noin 6 euroa.

Loput jutut ostinkin sitten laivalta.

DSC01451_chanel
Tässä nyt tämä jo viime postauksessa mainittu hajuvesi. Chanelin Chance, maksoi jotain 45 euroa tjsp. Se on ihana. ♥

DSC01442_toniguy
Ostin myös Toni&Guyn lämpösuojasuihkeen (Joka toimii erittäin hyvin, mutta miinuksena kyllä överivoimakas tuoksu. Tämä migreenipää ei tykkää.) ja kuivashampoon. 11,50e/kpl.

Säästin söpöimmän viimeiseksi...

DSC01443_barbababa
♥ Se on ihana! Koska en viitsinyt maksaa maltaita Barbapapa-pehmolelusta, niin ostin korvikkeeksi tämän ihanan pussukan. Se on söpöin ikinä.

Näiden lisäksi ostin myös vähän suklaata plus tosiaan ne tuliaiset. Eihän noita paljoa ollut, mutta ne on kivoja.

En nyt keksi muuta jaariteltavaa, yritän ensi kerralla sitten jotain vähän fiksumpaa postausta.

Day 09 - A song that makes you fall asleep

Ajattelin tämän niin, että mitä biisejä kuunnellessa on helpoin nukahtaa iltaisin, en niin että mikä biisi on niin tylsä että alkaa nukuttaa. :--D

Okei, musta tuntuu, että joka ikinen näistä biiseistä on tosi kummallisia nukahtamisbiisejä, mutta mulla ne toimii hyvin rauhottavina biiseinä. Näähän on kaikki kolme tosi piristäviä ja iloisia tunnelmaltaan, mutta mun pää nyt toimii aina vähän kummallisesti. 8-D

Katatonia - Evidence

Hurt - Overdose

HIM - Gone With The Sin (O.D. Version)

1 kommentti:

steikki kirjoitti...

Hahaa jonnin pipo :---D