keskiviikko 6. tammikuuta 2010

-21

Miksen mä ole lukemassa psykologiaa?
Huomenna mulla on se psykologian koe, mikä jäi tekemättä kun olin koeviikolla kipeänä. En muista koko alueesta yhtään mitään, ja kaikenlisäksi kurssi oli aika tappotylsä. Onneksi puolet kurssin aiheista ovat aika selkeitä ja helppoja, mutta se toinen puolikas vähän huolettaa. Tunteet, motiivit ja taitava ajattelu. Plaah. Onneksi pääsen huomenna koulusta jo yhdeltä, joten mulla on päälle kaksi tuntia aikaa vielä lukea, ennen kuin tarvitsee mennä kokeeseen. Sekin lukeminen saattaa kyllä olla pelkkää toiveajattelua...

Tänään on ollut oikein mukava loppiaispäivä, jos ei oteta huomioon takaraivossa kolkutellutta huonoa omaatuntoa siitä, kun en ole ollut lukemassa ja pakertamassa esseitä.
Sain nukkua tänään pitkään, ja äiti värjäsi vihdoinkin hiukseni. Nyt en näytä enää siltä, että kaljuunnun.
Sanna oli myös tänään meillä, ja käytiin tuolla pakkasessa kuvailemassa.
Miten joku voikin olla noin kuvauksellinen. Epäreilua.
Mulla onkin hienoimmat tumput. ♥

Sitten tuli liian kylmä ja palattiin sisälle.
Muru.♥

Ja viimeiseksi kaikista parhain kuva:


♥ 8--D

Argh, vaikka kuinka yritän hätistellä kouluajatuksia pois, niin silti ne koikkelehtivat päässäni sekavana puurona. Pakko kai siis edes yrittää lukea psykologiaa.
(Toimivaa, ehdin lukea noin 10 minuuttia ennen Top Chefin alkua. Tervetuloa nelonen.)

7 kommenttia:

decorum kirjoitti...

... MIKSI TOI KUVA ON TÄÄLLÄ????

Annnnnnnni kirjoitti...

Teidän suhteenne syvin olemus kiteytyy tuohon viimeiseen kuvaan! <3

Caroliina kirjoitti...

TODELLAKIN♥

decorum kirjoitti...

NYT VITTUUN TOI KUVA SAATANA.

PikkuPihvi kirjoitti...

toi vika kuva piristää mun elämäni 8) miks ootte noin ihanii yhes? tommosii luttasia... <3 kauniita ja söpöjä. täydennätte toisiinne ja noin. anteeks jos tässä ei oo mitään järkee. tulin just amarillost viettääst teiän kaa laatuaikaa. ettehän katoo mun elämäst ihan viel? mä pelkään joutuu yksin johonkin toiseen kaupunkiin ilman tommosia kavereita kun te. mistä mä kaivan samanlaisen gay crew'n itelleni ;'( kaikkialla on vaan pinnallisia lissukoita. mistä mä löydän kaverin joka on hulluna l-koodiin ja adam lamberttiin ja kirjottaa konstaa. tiiäksä ees et oot aika tärkee mulle?

Caroliina kirjoitti...

awww Pilvi oot ihana ♥ mä en ainakaan oo menossa yhtään mihinkään muruseni, vaikka haluaisitkin päästä musta eroon >8DDD säkin oot mulle tosi tärkeä, oikeesti 8)

Pippeli kirjoitti...

jee!♥♥