lauantai 9. tammikuuta 2010

when i grow up i want to be a pokémon trainer

Ajattelin vielä tässä ennen nukkumaanmenoa tulla jakamaan kanssanne muutaman asun, sekä angstin psykologian kokeestani. Ihana seuraus stressaamisesta; astuessani koesaliin pääni tyhjeni aivan täysin. Unohdin kaikki yksinkertaisimmatkin asiat ja sain sepustettua toiseen esseeseen hädin tuskin puolitoista sivua, toista en edes yrittänyt kirjoittaa. Miksi mun päässäni ei voi olla sisäistä kovalevyä, jolle voisin tallentaa kaiken tiedon?

Noh, vaikka koulu meneekin sopivan perseelleen näin sopivasti koko lukion viimeisessä jaksossa (okei, mulla on yksi kurssi vielä ensi jaksossa, mutta sitä nyt ei lasketa), niin voin silti jakaa eilisen tapani jäätyä pakkasessa:

Tänään tullessani koulusta ajattelin iloisesti, että kerrankin käytössäni on taas luonnonvaloa kuvaamiseen, mutta kuinkas kävikään. Tällä kertaa valoa oli sitten liikaa. Olin säätänyt kameran asetukset pimeämmässä kuvaamiseen, joten kuvat ylivalottuivat, ja sitten mulla tuli yhtäkkiä hemmetinmoinen kiire lähteä hakemaan pikkuveljeä koulusta, etten ehtinyt ottaa enempää kuvia. Että sellaista tänään. Oli isäpuolen synttärit ja sain kakkua. Illemmalla katseltiin Sannan♥ kanssa Houseja ja käytiin hakemassa läskiruokaa.


Ainakaan ei tarvinnut sensuroida typerää ilmettäni, valo teki sen puolestani. 8---D

Huomenna säntäänkin sitten katselemaan Annin ja Miran harjoituksia cosplaygaalaa varten. Hihii.
Nyt hyvää yötä~

4 kommenttia:

wikke kirjoitti...

Ompa kivat prillit sulla! Mä ihastelin aikoinaan Play it again samissa vähän samanlaisia laseja, mutta en raskinu ostaa niitä :P

Tuo on niin tuttua valokuvauksen kanssa - valoa on talvisaikaan yleensä liian vähän tai sit ko sitä on, niin liaan paljon. Plaah :P

Caroliina kirjoitti...

wikke, sun olisi pitänyt nähdä laajentuneet silmäni, kun tajusin, että mulle on kommentti. 8--D on se niin harvinaista. Mutta kiitokset! Mä tosiaan ostin nuo Tetuanista pitkällisen kuolaamisen jälkeen. Eivätkä olleet edes kalliit. :-)
Ja joo, kiitos tosi paljon kommentista, päiväni paranee aina tosi paljon yhdestäkin kommentista!

Jennakaroliina kirjoitti...

ihania noi sun asut!
Ja nää talvet on kyllä jokaisen bloggarin kirous - ainaki ton valokuvauksen suhteen. Joko on liian pimeää tai liian kirkasta. Lumessa kuvat valottuu, ja sisällä normi lampun valossa niistä tulee keltaisia -_- Nice!

Caroliina kirjoitti...

Jennakaroliina, kiitos kovasti. 8--) Ja hyvä etten ole ainoa joka kärsii typerästä valottumisesta. Vaikka kameraa kuinka säätäisi, niin kuvat kusee. Ja iso kiitos kommentista, aloin taas melkeinpä hyppiä ilosta. : D