tiistai 17. marraskuuta 2009

my heart's a battleground

Tämän hetken ehdoton rakkausbiisi on uudelleenlöytämäni Utada Hikarun kappale Passion. Laulu saa kylmiä väreitä juoksemaan selkääni pitkin, ja se tuo ihania muistoja mieleeni. Kuuntelin biisiä, kun aloin ensimmäisen kerran pelata Kingdom Heartsia joskus pari vuotta sitten (kappale soi Kingdom Hearts II -pelin alkutunnarina englanniksi, mutta itse pidän japaninkielisestä enemmän), ja jokin tuossa kappaleessa on, että se edelleen iskee. Tulee hyvä fiilis.

Samaa ei voi sanoa tämän päivän vaatteista. Olin aamulla niin väsynyt, etten kyennyt tekemään mitään järkevää ja mielenkiintoista valintaa, joten GT:n jättineule päätyi päälle, kuten hyvin monena muunakin inspiraatiottomana päivänä.
Yritin kuitenkin edes vähän näyttää siltä, että olen miettinyt aamulla, mitä päälleni laitan lisäämällä jotain asusteita, mutta yritykseksi taisi jäädä. Sininen rusettipanta ja sininen laukku ovat Noran tuliaisia Irlannista.


Nukuin olevinaan viime yönä kunnon yöunet, kun kävin tapojeni vastaisesti nukkumaan ennen kymmentä, mutta silti on ihan tappoväsynyt olo. Ehkä se on tämä vuoden aika. Ehkä se on se, kun aamulla menee kouluun, on säkkipimeää, ja sitten kun vihdoin pääsee koulusta, on taas säkkipimeää. On hyvin piristävää, kun ei edes ehdi nähdä auringonnousua. Onneksi pääsen huomenna aikaisemmin koulusta - kerkeän nähdä sentään vähän valoakin. Ja huomenna illalla mennään perheen kanssa syömään Rossoon, namsk.

Huomasin tuossa äsken, että mulla on blogilistan kautta kaksi (!) tilaajaa. Olen oikeasti ehkä vähän epäluonnollisen iloinen siitä. On kivaa ajatella, etten tee tätä turhaan. 8D

Nyt ruokaa&läksyt&BB&tutimaan, ciao!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sulla on muitakin lukijoita, kun nämä kaksi "virallista". Täälläkin ilmottautuu yksi. :)

Caroliina kirjoitti...

Oi, vähänkö siistiä. 8--D Olen hyvin iloinen, kivaa. n___n