maanantai 16. marraskuuta 2009

ego kehittyy idistä, superego egosta

Tämä päivä on kyllä kuvannut hyvin marraskuuta, sekä varsinkin maanantaita. Sateinen, märkä, kylmä, sumuinen ja pimeä. Väsyttää ja tuntuu muutenkin kovin nuutuneelta. Ihme kyllä on kuitenkin muuten suhteellisen hyvä olo, sain tehtyä psykologian esseen Sigmund Freudin Suurimmista Oivalluksista, minulla on Kinder Maxeja, ja äiti värjäsi hiukseni, joten ei tarvitse kestää enää järkyttävää juurikasvua.


Yritin kompensoida aamuärtymystäni ja väsymystäni kivoilla vaatteilla, ja värillä (löysin paitahyllyni pohjalta käyttämättömän punaisen paidan, ja totesin sen sopivan hyvin päivän väriläiskäksi), mutta loppujenlopuksi muistutin ulkoiselta olemukseltani pallopäistä viisivuotiasta joulutonttua. Aina ei kuitenkaan voi onnistua. 

♥ Pipa GT
♥ Tuubihuivi H&M Divided
♥ Paita ?
♥ Tunika GT
(+ Seppälän leggingsit mitkä ei näy kuvassa)


Nyt pitänee varmaankin siirtyä tv:n ääreen katselemaan Salkkareita, ja sen jälkeen täytyy taas paneutua psykologian koukeroihin. 8)
3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Sä oot söpö noissa kuvissa <3

NooranElämää kirjoitti...

Toi Gt:n tunika on kyllä kiva. :) Milloin oot ostanut sen? Jollakin muulla oli samanlainen ja toi malli olis vaan niin loistava mulle.

Caroliina kirjoitti...

Tilasin sen GT:n nettikaupasta kun se tuli myyntiin, eli en voi kyllä valitettavasti millään muistaa milloin. Mutta kyllä se oli tämän vuoden alussa. 8-D Tykkään siitä kyllä kovin, on mallina aivan järjettömän hyvä, varsinkin, kun on tällainen päärynävartalo kuten mulla. Muttaniin, mun mielestäni noita oli vielä koko kesän myynnissä GT:ssä, ellei vielä edelleenkin, mikä on hyvin mahdollista.