sunnuntai 15. marraskuuta 2009

muotimessut ymsyms

Moi. Nyt muuten väsyttää. Sammahdin eilisiltana suunnilleen heti, kun kaaduin sänkyyn kullan viereen, ja nukuttiinkin noin 12 tuntia, mutta silti on jotenkin todella nuutunut olo. Illalla vasen käsi oli myös aivan sietämättömän kipeä, mutta ihan hyvästä syystä, hamstrasin nimittäin Muotimessuilta niin järkyttävän kasan tavaraa, että vähemmästäkin lihakset kipeytyisivät.


Tosiaan, eilinen päivä vierähti messuillessa. Lähdettiin aamulla junalla ennen yhdeksää (mikä on aivan liian aikaisin) kohti Pasilaa Lauran kanssa. Järkyttävä pakkanen sai meidät jäätymään melkein hypotermian partaalle, mutta selvisimme kuitenkin Messukeskukselle ihmismassan sekaan. Ensin suunnattiin kauneuspuolelle, ja pienen eksymisen jälkeen lopulta muotipuolelle. Olimme todella hyviä saaliita kaikille mainostajille, päivän saldoksi nimittäin tuli Avoniin liittyminen, Ellen tilaaminen puoleksi vuodeksi, sekä 30 euron Hairstoren paketin ostaminen. Lisäksi ilmaisen tavaran, sälän, näytepakkausten ja esitteiden määrä oli valtava.

Vähän kuvallisia tunnelmia messuilta (joita mulla ei valitettavasti ole kovin paljoa):


DSC07670_messut1

DSC07388m

Hienoimpia/hätkähdyttävimpiä asuja muotinäytöksestä:

DSC07471_mt6

DSC07486_mt6
DSC07506_mt6
DSC07584_mt4
DSC07547_mt2
DSC07551_mt6
DSC07574_mt3
DSC07587_mt5
DSC07518_mt1

Peruslinjalla mentiin (please ignore my juurkasvu ja posahtanut olemukseni, kuvat otettu juuri kun oltiin lähdössä):
DSC07705_minä3
DSC07704_minä2

♥ pusero GT
♥ liivijuttu GT
♥ neuletakki GT (ostan mä muualtakin vaatteita...)
♥ farkut Ellos
♥ tennarit öööö ?
♥ kaulakoru lahja tädiltä
♥ korvikset Bijou Brigitte (ainoita omistamiani kyseisen puljun koruja mitkä eivät ole hajonneet vielä)

Isot kiitokset seurasta Laurasein. 


Pikkuisen messujen tuomissaldoa kuvina:

DSC07732_hairstore
Kuvassa Lauran versiot samoista tavaroista, en jaksanut kuvata omiani erikseen. 8-D Mutta kuitenkin Hairstoren kojulla jouduimme erään naisen hyökkäyksen kohteeksi, mikä aiheutti sen, että ostimme molemmat kolmellakymmenellä eurolla paketin, mikä sisälsi minisuoristusraudan, hiuslakan, muotovaahdon, shampoon, hoitoaineen ja...


DSC07751_pääjuttu
... tuollaisen tosi pelottavan päänhierontajutun. (että osaankin olla hehkeä)

DSC07760_kamat
Tästä kuvasta nyt puuttuu kaikki näytepussukat ja kaikki ihmeelliset terveyspillerit. Niin, ja siteet ja tamponit, sekä huulirasva mikä tuli yhden goodiebagin mukana. Tuossa nyt on kuitenkin muutama minihajuvesi, Avonin kuvasto, Planet Span mutanaamion, minkä sain ilmaiseksi, kun liityin Avoniin, Veetin kuumavahaa, Muotimaailma-lehti, joulukuun Elle-lehti, minkä sain tilatessani kyseisen lehden. Kaupan päälle tilauksesta sain H&M-magazinen, Käsilaukun syvin olemus -kirjan, sekä MaxFactorin uuden Lash Extension Effect -ripsivärin (mikä tulee myyntiin vasta tammikuussa, whoo), mikä oli tosi hyvä, koska olinkin jo uuden ripsivärin tarpeessa.

Tämän päivän perusolemus on ollut tämä:

DSC07764_bamsetyyny

Sanna oli täällä ja leikkasi ensin Jonnin hiukset, ja sen jälkeen mun otsatukkani. Nyt ei tarvitse kestää enää ylikasvanutta reuhkaa. 8) Mutta yäk meikitön minä. Ignore the face.DSC07785_tukka2
DSC07811_tukka3
DSC07795_tukka1
DSC07796_minäturbo

Nyt katselen BB:n loppuun ja sen jälkeen menen tutimaan. Hyvää yötä!

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Hahaha, hieno toi koiran pää =)