perjantai 13. marraskuuta 2009

me like crumbs in the bed

Pikapostaus, pitää tulla hypettämään takkia, minkä tilasin. Tänään ulkona kymmenessä pakkasasteessa tallatessani tajusin, että pelkällä neuletakilla ja hupparilla ei taida tareta (taivutetaanko se noin? 8--D) enää Suomen talvessa. Äitikulta sitten onneksi lupasi kustantaa uuden talvitakin, ja sain sitten tilata kauan haaveilemani yksilön Topshopista. Sen lisäksi päätin tilata - äidin rahoilla - itselleni joululahjaksi uuden pyjaman, kun olen oikeasti sellaisen tarpeessa. Suloisin löytyi sitten nopeasti, Keksimonsteri-aiheella. ♥

Aika paljon noille kyllä tuli hintaa, mutta kunnon talvitakkihan nyt saa jonkin verran maksaakin, kun mä en muuten kovin suuria summia rytkyihin laita (I wish).

Tänään on ollut kiva päivä, vain yksi tunti koulua, ja sekin psykologiaa. YO-kokeiden lopulliset tulokset tulivat, ja kyllähän mä E:n paperit sain englannista! Hihii. Iltapäivällä käytin Lauran teoriakokeessa, ja illansuussa lähdettiin sitten Sannan kanssa Martinaan syömään. Sinihomejuustoleipä oli muuten nannaa.Nyt varmaan tarvitsisi mennä nukkumaan, huomenna pitää olla virkeänä puoli yhdeksän aikaan hakemassa Lauraa, jonka jälkeen matkustelemme junalla Pasilaan kohti Muotimessuja. Vi ses!

Ei kommentteja: