torstai 11. kesäkuuta 2009

skins

Huoh, ei ole tuntunut kirjoittaminen oikein lähipäivinä luonnistuvan, ei sitten yhtään. Tokihan on tullut mieleen kaikkea, mistä voisi selittää, mutta sitten olen jostakin syystä tuntenut sen ihan turhaksi. Blah, valivali.
No joo, piti nyt vain tulla ilmoittamaan niinkin traaginen asia, että liityin Facebookiin. Nyt mäkin sitten vajosin sinne häpeän alimpaan mutakuoppaan. Vihaan koko sivustoa sydämeni pohjasta ja argh, mutta taidan olla liian uteliasluonteinen siihen, että on sivusto, josta en ole voinut stalkata muiden ihmisten tekemisiä. Joo, mutta ei siitä sen enempää.

Tiistaina alkoi taas kauan odottamani Skins kolmannen tuotantokauden jaksoin. En mä ole katsonut kun kakkosestakaan puolet, mutta sarja on ihan loistava. Ja olen ehkä ihan noob, mutta mun mielestä tämä kolmonen alkoi niin hauskasti ja mielenkiintoisilla henkilöhahmoilla höystettynä, että piti pistää tekstaria Noralle että pistää koko kauden lataukseen, ettei tarvitse odottaa ensi tiistaihin. Pitäisiköhän itse hankkia joku kunnollinen ohjelma, Aresilla ei kamalasti tv-sarjoja latailla.
Jostain tiedostamattomasta syystä Kathryn Prescott
in esittämän Emily-hahmo aiheutti mussa ensinäkemältä hyvin suuren awwfanitus-reaktion. Ja luulen kyllä, että niin monella muullakin.


Nuo vaatteet, njam.

Voinee mun alitajuinen fanituksenikin johtua siitä, mitä olin sattunut joskus nelisen kuukautta takaperin lukemaan Companysta näistä uusista Skins-näyttelijöistä...

"Lily Loveless: I won't be able to watch Skins with my p
arents. I cringe at the thought of them watching me kissing and stuff. Kathryn hasn't even told her mum that she's playing lesbian, yet.
Kathryn Prescott: I'm hoping mum falls asleep during that part!"

Hehheh. Ja tosiaan, tuossa äsken mainittu Lily Loveless oli toinen woah-efektin aiheuttava tyyppi. En mä voinut kyllä ajatella, että aww, miten söpö pari niistä tulee, mutta siis ihan muistakin syistä pidin Lilysta. :-D Lilyn näyttelemä Naomi on hahmonakin aivan loistava, mahtava asenne.

Aloinpa sitten heti jakson katsomisen jälkeen kaivelemaan kuvia, ja mitä löysinkään...


Awwwn.

Vaikutan kyllä nyt tosi pöhköltä fanitytöltä, mutta ei voi mitään. 8--D

Kathrynilla on siskonsa kanssa ihan kivoja vaatteitakin... (kuitenkin vähän ernumpien vaatteiden ystävänä pidän ehkä roolihahmojen vaatteista enemmän)

Varmaan ensimmäinen kerta, kun ymmärrän, miksi punainen hiusväri on keksitty.

Nyt on sellainen olo, että painun katselemaan Simpsoneita, ciao.

Ei kommentteja: