perjantai 12. kesäkuuta 2009

have another little piece of my heart now baby

Koko tämä päivä on tullut hilluttua ihan sekona pikkuveljen rippijuhlien järkkäämisessä, on haettu kakkuja ja juostu kaupassa. Ja samalla pitäisi vielä miettiä meidän roadtrippiä, että mitähän sinne pitäisi ottaa mukaan ja niin edelleen. Lähdetään siis tosiaan maanantaina 15. päivä porukalla minäSannaAnniMira ajelemaan läpi Suomen, ensin Itä-Suomen kautta (ihan vain moikataan mun isovanhempia ja voin esitellä entistä kotiseutuani ;D) Keski-Suomeen, ja sitten Länsirannikolle. Yövytään kolmessa paikassa ja palataan torstaina. Mulla ei onneksi ole tapana ottaa koko vaatekaappia mukaan, toisin kuin joillain (*merkitsevää yskimistä*), joten pakkaamisen kanssa ei tule kovin paljoa ongelmia.

Nyt ei taas jostain syystä oikein kirjoituta (Pitäisi keksiä näköjään joku mainoskampanja, että saisi lukijoita. 8-D Olenko vähän säälittävä. Tai ehkä pitäisi
hitusen lisätä blogin kiinnostavuutta. Keh, en voi sille mitään kun olen tylsä. -___-"), joten esittelenpä vähän viime aikojen ostoksia. (Ekat kuvat webbikameralla, sry.)

Simpsonien seiskaboksi, alkoi vähän kyrpiä katsoa samoja DVD:itä uudelleen ja uudelleen, edes tämä yksi uusi tarjosi helpotusta.

Auschwitzin lyhyt historia Infosta, oli pokkariosastolla halvalla, joten ostinpa kevyeksi iltaluettavaksi. 8-D

Aurinkolasit Citymarketista. Katsoin noita joskus pari pvää sitten kun kävin siellä, ja ostin nuo sitten tänään.


Muumikaulakoru Tarjoustalosta.


Helmet kirpparilta, 2,50€. Oli niin söpöt että oli pakko ostaa.

Ja ihana mummomaatuskahuivi kirpparilta, 4€. Oon metsästänyt tuollaista aitoa oikeaa maatuskahuivia, ja nyt se sitten löytyi.

No for some chocolate.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et oo tylsä :O huivi on aivan ihana, itelle "tyyliini" (siis mihin??) ei sopis:( voisithan kertoa lapsuudestas ja/tai top 10 hoteimmat tyypit taijokumuulista ever?

oliver kirjoitti...

Hih, on se kyllä kivaa kun ees joku on sitä mieltä etten oo tylsä. 8-D Kiitokset. Tarvii pistää harkintaan.