sunnuntai 24. toukokuuta 2009

rawrr

Oli nyt jostain syystä aivan pakko tulla ihkuttamaan uutta lempipaitaani/tunikaani tänne. Löysin sen sattumalta, kun käytiin etsimässä Sannalle vaatteita. Eihän mulla mitään rahaa ollut, mutta auliaasti prinssini maksoi. (Tai oikeastaan loppujenlopuksi äiti, jonka tililtä sitten maksoin rahat takaisin Sannalle.) Käytiin aika monessakin kaupassa sovittelemassa, ja kulta löysi paidan Espiritistä, ja mekon siitä jostain kaupasta, jonka nimeä en koskaan muista. KappAhliin mennessämme ajattelin vaan vilkaista nopeasti mitä siellä on, mutta sitten eksyinkin sovituskoppiin farkkulegginsien ja tämän paituliinisen kanssa. Ajattelin, etteivät legginssit edes mahdu mulle, mutta mitä sitten kävikään. Onneksi oli maksumies mukana. Tässä kuitenkin kuva paidasta:


Okei kuva on taas ehkä paras koskaan, mutta sisältöhän se on tärkeintä... Muttaniin; ihana väri, ihanantuntuinen, mulle sopiva malli, ylimukava päällä jne. Mun uus lemppari siis. ♥ (Okei, en ihmettele mukavuutta yhtään, hintalapussa luki nimittäin yöpaita. En mä kyllä tuollaista yöpaitana käyttäisi, vanhat lumput kuuluu yöpaidoiksi.)

Yhyy, psykan- ja enkunkirjat katselee mua syyllistävästi tuolta sängyltä... Mitähän kirjoituksistakin tulee, kun koeviikotkin menee näin alisuorittaen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana paita on:>

oliver kirjoitti...

Kiitokset. n____n