sunnuntai 31. toukokuuta 2009

finally

sulan. Kirjaimellisesti. Plus kolmeviis alkoi tuossa päivällä olla vähän liikaa. Tuntuu kyllä suoraan sanottuna siltä, että perse hikoaa tähän penkkiin kiinni. On kuitenkin kiva olo, koska:

1) KESÄLOMA.
2) Huomenna on Tärkeä Päivä. (Sanna+minä 1v. ♥)
3) Pääsin koeviikon kaikista kokeista läpi! Matematiikka ja ruotsihan olivat molemmat siinä vaaravyöhykkeellä. Matikalla ei ollut enää mitään väliä, koska se oli viimeinen pakollinen kurssi, ja mulla oli enää vain yksi nelonen, joten ei olisi tullut mitään etenemisesteitäkään. En sitten tehnyt kurssilla yhtikäs mitään (paitsi toki piirsin, taiteellisuuteni pääsi oikein valloilleen matikantunneilla, ties kuinka monta luentopaperia mulla on täynnä pummeloita ja sieniä), en avannut kirjaakaan kuin ehkä kerran. Sitten menin kokeeseen ajatuksena kirjoittaa konseptille esseen siitä kuinka vihaan matematiikkaa, mutta kuinkas sitten kävikään: kokeessa oli kokonaiset kaksi tehtävää yhtälöpareista,
ainoasta aiheesta mitä olen matikassa koskaan osannut ja boom: vitonen pläjähti! Ruotsin kanssa oli sitten enemmän ongelmia, siitä kun oli pakko päästä läpi, ettei olisi tullut etenemisestettä, ja kun vielä kaikenlisäksi kirjoitan sen. Lähdin kokeesta mieli lattian alapuolen tasolla, koska en ollut lukemisesta huolimatta (minäkö luin, woot?) osannut mitään, mutta sitten tapahtui jotain taianomaista: koepaperissa luki 4½. Säntäsin äkkiä opettajan (Joka muuten on ihminen, jota vihaan eniten koko maailmassa. Ja tunne on varmasti aika molemminpuoleinen, ainakin jos ottaa huomioon sen vittuilun määrän mitä saan tunneilla vastaanottaa.) luokse kysymään, pääseekö sillä kurssista läpi. Opettaja näytti sitten olevan hyvällä tuulella, ja sanoi, että kyllä se mut läpi päästää. Voi sitä ilon päivää.
4) Eilinen oli kiireinen, mutta kiva päivä.

Eilisestä siis lisää. Aamulla herätys olisi ollut 07:00, mutta jostain syystä sitten nukahdin ja heräsin 07:45. Tuli siinä sitten vähän kiire.
Kevätjuhla alkoi puoli yhdeksän, kuoro esiintyi ja muutama puhe pidettiin ja stipendit jaettiin. Ja saksalainen vaihto-oppilas piti lyhyen puheen
suomeksi. Olin aika yllättynyt, suomi kun on kuitenkin sen verran hankala kieli, ja vaihto-oppilas oli täällä vain vuoden.


Mun sulokas nenäni etualalla, tarkentuneena Mira, Miran takana näkyy Anni, Johannan pää ja osa Noran hiustupsua.

Kevätjuhlan jälkeen mentiin Noralle kärtsäämään itseämme koko meidän friikkijengin voimin. Lojuttiin pihalla vilteillä, syötiin, juostiin pakoon pörriäisiä, pelattiin krokettia, juteltiin ja Pilvi ja Nora nakuili.
(Varoitus yli kolmenkymmenen kuvan kattavasta kuvaryöpystä. Sanna kuvannut suunnilleen kaikki, joten hänelle kaikki oikeudet. 8---D)

Ensimmäisenä Noran tappajakoira Adonis. Mun käsivarteni ja sääreni ovat aina täynnä hampaiden- ja kynsienjälkiä, kun olen käynyt Noralla.


No Anni ja hedelmäsalaatti sitten. D:

Ja minä taas hienosti ainoana joka noteeraa kameran. Emoilen hienosti varjossa ja erillään muista, jes.

Pipi ja hedelmäsalaatti.

No väsytti kun piti herätä niin aikaisin...

Anni & mun ostamani halpiskola. Oli toisiksihalvin mitä löytyi, piti ottaa halvin, mutta se näytti niin epäilyttävältä, etten uskaltanut.

Nora käristää itseään.

Piti posettaa kukkaseppele (made by Sanna & Pipa) päässä.

Mun kultani on ehkä suloisin.

Annilla oli vähän vaikeuksia Miran kanssa. 8---D

Krokettii! Mulle ja Noralle tuli tasapeli (vaikka Nora oikeasti voitti, mutta sitten säädettiin sääntöjä niin, että tuli tasapeli).


Ja sitten vielä viimeinen kuva Noralta:

Äklöjä sulaneita karkkeja!


Illalla sitten mentiin Sannan ja Pilvin kanssa Kesäloma Expressiin Hämeenlinnaan. Miitattiin Mira sitten siellä paikan päällä. Mulle siellä ei oikestaan ollut mitään bändejä, mutta pääasiassa Bloodpitia ja Waldo's Peoplea (...) mentiin katsomaan. Ah sitä kännisten teinien määrää. Kännäävä jengi vain nuorentuu vuosi vuodelta.
Ja kuvia sieltä:


Minä, takatukkakampaus ja ihana Pikachu-laukkuni♥. Lävistin sen otsan pinssillä, olenko vähän väkivaltainen.
Kotiin päästiin vasta joskus puolenyön aikaan. Väsytti pirusti, mutta overall oli tosi kiva päivä. Ja pääsin vielä Sannan viereen nukkumaankin. Me happy.

Tänään olen lojunut mukavuusvaatteissa kotona ja on tuntunut lähinnä siltä, että aivot sulavat ja valuvat korvien kautta ulos.
Kuvasin mä tuota meidän yhtä eläintä vähäsen, kun se pääsi ulkoilemaan:


Nyt väsyttää kiitettävästi. Huomenna tarvitsee herätä joskus aikaisin katsomaan pikkuveljen matkatavaroita, kun se ei kuulemma osaa äidin mukaan itse pakata kunnolla. Pikkuveli lähtee siis rippileirille huomenna. Ja iltapäivällä mennään kullan kanssa syömään. Hihii. Nyt voisi kyllä olla aika nukkumiselle, vaikka ei kellokaan kyllä ole oikeastaan vielä mitään. Ja nyt on vielä kesälomakin, ei pahemmin tarvitse miettiä kellonaikoja. 8-)

Adios~

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Anni ja jätski" - feilasit, se on "Anni ja hedelmäsalaatti". :C

Naamapalmuilen täällä nyt omien ilmeitteni takia, oliks ihan pakko. 'D

Etkä varmasti arvaa kuka tän kommentin kirjoitti koska oon niin ninja. :>>>

oliver kirjoitti...

Hö. :< Se näytti jätskiltä.

KUKA SÄ OIKEEN OOT KU EN TIIÄ???????!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Toi "eka" anonyymi (tässä) ei oo se anonyymi joka yleensä kirjottelee sulle kommentteja (se olen nimittäin minä), se on siis toinen muukalainenxD Ja heh vähänkö repesin tolle kilpikonnasta otetulle ekalle kuvalle:D Mä oon lähinnä sumopainija, muttet arvaa muakaan:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DDDD

oliver kirjoitti...

Ninjoja ja sumopainijoita, nyyhq. :<

oliver kirjoitti...

MUT JEE MULLE KOMMENTOIDAAN. 8---D