tiistai 21. huhtikuuta 2009

Joku aikainen dementia tai jotain, mulla ei ole eilisestä päivästä suunnilleen mitään muistikuvaa. Paitsi se, että kävin tädin luona moikkaamassa mummia, ukkia ja faijaa, kun ne olivat Joensuusta asti tulleet käymään. Niin, ja onnistuin tulehduttamaan varpaani, etten pysty kävelemään kunnolla. Niin, ja tein Harry Potter -testejä englannintunnilla Noran kanssa.

"You are Sirius Black. You are extraverted. You care so much for those you love that you would put your own well-being at risk for them. You love being around people more than spending alone time. Rules and restrictions make you feel as if you're being caged. You're highly concerned with justice and have a strong sense of right and wrong."Mielenkiintoista, etten sanoisi. Kivaa olla hyviksiä ja pahiksia samaan aikaan.
Näytin myös sopivan urpolta eilen:En ole onnistunut olemaan kovinkaan loisteliaan näköinen. Hiukset on tosi totaalikusahtaneet näin vaihteeksi. Tuon Kurt Cobain t-paidan sain Noralta tuliaiseksi, kun se oli viime kesänä Englannissa. Vaaleanpunainen pingviinikoru on itse tehty, löysin tuon avaimenperän näköinen jutun jostain vanhan Bratzini härpäkkeistä roikkumasta, ja pöllin sen välittömästi sieltä. Bratzien kamoista on hyvä tehdä koruja. :---D Ostin eilen farkkuleggingsit (jotka ei siis ole päällä kuvissa, vaikka tuskin kukaan on ihan niin Sherlock, ettei huomaisi sitä), niin ensimmäinen kommentti, jonka sain niistä kun ne olivat päälläni, oli että: "Näytät ihan pissikseltä kun kaikki pissikset käyttää tollasia.". Ja kommentti tuli tietenkin rakkaan pikkuveljeni suusta näin vaihteeksi. Thanks bro.

Tänään olen lojunut kotona tuhoutuneen varpaani takia, tennareidenkin laittaminen jalkaan tuotti tuskaa, kun yritin sitä aamulla. Saati sitten se, kun meinasin laittaa aluksi jotkut kevyemmät kengät.
Päivä on kulunut lähinnä näiden (+ Aliaksen katsomisen ja suklaan) parissa:Matikan kertaustehtäviä ja ruotsia. Ehkä parhaiten vietetty päivä koskaan..

Nyt varmaan tarvitsee mennä suihkuun löträämään meidän kaikki lämminvesivarannot.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ostit ne legginssit ja paljonko ne verotti kukkaroa? Kiva paita:)

oliver kirjoitti...

Kommentti. o____o Olen nyt aivan hätkähtänyt. 8D Joo, ostin leggarit niinkin glamourista kaupasta kuin Tarjoustalosta ja taisivat maksaa vajaa kympin. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ok:)