lauantai 18. huhtikuuta 2009

i am no superman

Tulin justiinsa noin vartti sitten ulkoa lenkiltä koiran kanssa, miksi oi miksi tähän aikaan keväästä on tapahtunut sellainen julmuus, että on pakkasta? Helvetti sentään, missä ovat plus kymmenen Celsiusta ja aurinko? Mun nenänikin on aivan punainen. Päivälläkin oli aivan laittoman kylmä. Aurinko kyllä paistoi, ja oli ihan lämmin kun istui autossa, mutta järjetön tornadotuuli teki ulkonaolosta aivan täyttä tuskaa.

Tänään oltiin Sannan kanssa kissanpelastajia. Tai ei nyt ihan, mutta lääkettä vietiin. Kävi nimittäin niin, että Sannan mummolan kissoista toinen katosi joskus helmikuussa, ja tänään se sitten löytyi. Laihtunut se oli, mutta ei muuten kovin surkean näköinen. Jotenkin tuli itsellekin niin helpottunut olo, kun kaikki muutkin olivat niin helpottuneita. Ja Sanna oli suloinen.Söpöjä. Ehkä vähän samannäköisiä kuin toinen niistä kissoista, joita meillä oli kun olin pieni. (Ja Sannan ottama kuvahan tämä on, en yritä viedä kunniaa tai oikeuksia sen kuvauksista. 8D)

Joo, näissä rytkyissä härösin tämän päivän:Miinus tuo päällä oleva lörttötakki, se nyt vaan on päällä, kun on kylmä. Ja ajattelin nyt samalla näyttää, minkä näköinen se on, kun kerran muuten on jo eilisen ostokset päällä. (Ja joo, kaksi harmaata vaatekappaletta päällekkäin = not.) Ei stnavtu kun näytän muuten ehkä urpolta. 8---D Mulle ei jotenkin tunnu sopivan normaalit vaatteet. Ja tukan ja kuvan räjähtävyysaste on aika suuri, joten siihenkään ei välttämättä kannata kiinnittää huomiota. Otin kuvan justiinsa äsken, joten se nyt on varmaan ihan ymmärrettävää, että näytän noin poksahtaneelta.
Pitkä college: Gina Tricot
Leggingsit: Gina Tricot (joo yllätys)
Lörppötörppötakki (joo, nyt ei aivot toimi tarpeeksi, että keksisin mikä tuon vaatekappaleen virallinen nimi on): Only


Taidan taas kuolla väsymykseen. Pöh, en kumminkaan käy nukkumaan ajoissa, vaikka väsyttääkin. Pitäisi varmaan kumminkin keksiä jotain tekemistä (Matemaattisia malleja I -kirjan tehtävien tekeminen olisi varmaan ihan hyödyllistä, jos aion läpäistä uusinnan uusintakokeen. Niin ei kyllä tule tapahtumaan, mutta whatever.). Ei tässä mun sepustuksessakaan ole mitään järkeä. Ehkä haen lisää kokista ja painun lukemaan Companya tai jotain.

1 kommentti:

decorum kirjoitti...

Kisut <3. Enkä ollu sulonen ;<. Ja joo kivoi vaatteit hihii :)