torstai 26. maaliskuuta 2009

neljäskymmenes

(Neljäskymmenes blogimerkintä siis, whoo!)

En ole varmaan koskaan ennen ollut näin inn
oissani auringonpaisteesta. En edelleenkään tykkää palamisesta, kun en osaa käyttää oikeaa suojakerrointa omaavaa aurinkorasvaa, mutta tuo lämpö. Olen onnistunut muuttumaan hytiseväksi vilukissaksi, joten pienikin ihoa hyväilevä lämpö on jumalallista. Kevään tulokin tuntuu nyt todellisemmalta. Nelosjakson koeviikko meneillään, vitosjakso alkaa viikon päästä. Sekin vain todellistaa sitä, että kesälomaan ei ole enää kuin yhden jakson verran aikaa, eli noin kuutisen viikkoa, eli puolitoista kuukautta.
Nyt alan tosissani uskoa siihen, että mieliala nousee sitä mukaa, mitä enemmän aurinkoa on. Syysmasennusta mulla ei kuitenkaan yleisesti ole esiintynyt. Johtunee rakkaudestani sitä vuodenaikaa kohtaan.


Eilen oli taas mukava päivä, oli pelkästään luovan kirjoittamisen kurssin valmistelutunti, luettiin siis valmiita tekstejä. Sen jälkeen sain viettää aikaani paremman puolikkaani kanssa, ja sitten vielä myöhemmin kävin kuvailemassa Lauran kanssa, mutta saimme vain todeta, että meillä oli käytössämme ehkä koko kaupungin epäesteettisin kaupunginosa. Aurinko kuitenkin piristi, vaikka pakkasta tuntui olevankin välillä vähän liikaa.


Reilua, kun toiset ovat noin nättejä ja omaavat järkevän tyylitajun.

Tänään oli historian valmistelutunti (sai nukkua pitkään kun ei ollut koetuntia, ah.♥) ja mun piti pyhittää koko loppupäivä lukemiselle, mutta en ole saanut itseäni oikein lukemaan. Muistiinpanot on kyllä jo kahlattu läpi, mutta kai tuota kirjaakin pitäisi avata. En vain oikein sisäistä noita maailmansotia. Miksi muistan enemmän talvisodast
a, vaikka se on sata kertaa tylsempi ilman Hitlereitä ja holokausteja?
No anygays, kuvasin vähän Turboa tänään, kun se on niin ultrasöpö eilisen parturointinsa ansiosta. Nyt se näyttää kyllä vähän enemmänkin yöeläimeltä ja rotalta kuin koiralta...


Aww, se on niin ihana. Vaikka samat porsasmaiset tavat sillä on edelleen, vaikka se näyttääkin aivan eri koiralta.

Pitäisiköhän tosissaan yrittää lukea tuota historiaa, olisi vielä puolitoista tuntia ennen Salkkareita. Sen jälkeen tulee sitten 90210 ja sitten vielä L-koodi. Vaikka nyt olenkin nähnyt tuon L-koodin vitostuokkarin jo laittoman lataamisen ansiosta, niin on se ehkä kivempi katsoa hyvälaatuisena ilman espanjankielisiä tekstityksiä...

Historiankirja ja -muistiinpanot katselevat mua tuolta sängyltä syyttävästi.


Hmmjoo, taisin kyllä revetä tuolle Hitlerkurkulle. Miksi mun kaikissa muistiinpanoissani on jotain, mikä harhauttaa ajatukset aina ihan täysin?
Jostain syystä historian lukemisen sijaan lukisin mieluummin näitä:


Miksiköhän nuo kiinnostaisivat enemmän? Mwah, pitänee varmaan palata kylmään todellisuuteen, ja yrittää pakottaa maailmansotien käänteitä tarttumaan mieleeni.

Ei kommentteja: