tiistai 24. helmikuuta 2009

wanhojen risteily diudiu

Ja kaikki tämä on oikeasti tapahtunut 20.-21.2. Tai melkein kaikki. Olen vaan vähän myöhäinen.
Eli wanhojen risteily. Kivaahan siellä oli. Ainakin yleisesti, kännisten ihmisten riehuminen siihen aikaan kun itse olisi halunnut nukkua ei ollut kovin mieltä ylentävää. Mutta laivaseura ainakin oli paras mahdollinen; Sanna, Anni, Mira ja Johanna. Käytiin Tallinnassa vähän maissa, juotiin pahaa valkoviiniä, ostettiin 24-pack Pepsi Maxia (Ja se oli joidenkin nimeltämainitsemattomien mielestä hyvin kummallista, laivalla ei näemmä saa olla ilman alkoholia.), Sanna-kullan kanssa tanssittiin hitaat Jari Sillanpään tahtiin ja muutenkin häröttiin Iskelmä-baarissa, ja sitten aika iso osa ajasta hengattiin hytissä. Mitäpä muutakaan me nössykät oltaisiin tehty.


Ja Pepsi Max-tölkeillä oli kiva leikkiä. Siivoojilla varmaan oli hauskaa sen jälkeen kun hytistä poistuttiin. (Päällimmäisenä oleva ernu 7UP on Miran.)Käytiin tosiaan ihan Tallinnassakin asti, kierrettiin Merekeskuksesta Sadamarkettiin pelottavien myyjien uhreina ostamatta lopulta mitään. Paitsi osti Johanna karkkia.


(Vironörtit.)


(Sannan Sami-koira poseerasi niin puhkipalaneena, että piti tummentaa kuvaa että se näkyi. Anni taustahäröäjänä.)Peilikuvat oli näemmä aika must. Mutta summattuna ihan kiva reissu. Reissun jälkeen oli kyllä vähän kivempaa ehkä vielä, muttei siitä sen enempää.

Olen pelannut tässä pari päivää ihan kikseissä The Sims kakkosta, kun sain lisäosat kaverilta lainaan. Olenkin jo ajan saatossa kerennyt unohtaa, kuinka loisto peli se on.
Jouduin kuitenkin keskeyttämään pelaamisen toissa yönä Oscar-gaalan takia, mutta heti gaalan jälkeen pääsi onneksi taas pelaamaan. Oli muuten surkein gaala vähään aikaan. Tai siis ne leffat olivat aika surkeita. Mutta jokaisella oma mielipide.

PS:
Sanna: "Suomen niemellä, suomen kielellä, äijä huutaa lailla perkeleen.."
Sanna: "Oho tossa oli kirjotusvirhe."
Caro: "Ai missä muka?"
Sanna: "Eiks Suomenniemi oo yhdyssana?"
Caro: "..."
Caro: "Ei sellasta paikkaa oo olemassa."

Kulta on välillä vähän huono. ♥

1 kommentti:

decorum kirjoitti...

En mä voi sille mitään etten osaa ;<