lauantai 14. helmikuuta 2009

wanhoja vanhuksia

Sinne taisivat mennä vanhojentanssit. Torstaina päivällä lintsasin tyylikkäästi koko päivän koulusta (tosin puolet tunneista oli peruttu tanssien takia) ja menin meikattavaksi ja kammattavaksi. Sain kivan lisäkesysteemin ja nyt pää tuntuu ihan ylikevyeltä ilman sitä.

(Siinä näkyy kampaus suurinpiirtein, kuva ah-niin-ihanan tangon pyörteistä.)

Torstai-iltana oli sitten esiintyminen sukulaisille ja ystävil
le x 2, sen jälkeen alkoivat jalat pikkuhiljaa sanoa itseään irti.


Multa oli jopa seitsemän hengen edustus toisessa näytöksessä, en kuitenkaan tiedä oliko se kamalan ihanaa, kun kaikki pääsivät näkemään sen, kuinka en osaa tanssia.


Torstai-iltana jaksettiin vielä poseerata kameralle ensimmäisten tanssien jälkeen, onnistuimme kuitenkin kaikki näyttämään aika nuupahtaneilta.


Siinä meidän homojengi; Nora, Claudia, Anni, Pilvi, minä ja Sanna. Siinä näkyy tuo mekkokin, ei nyt erityisen hyvin, mutta kumminkin.

(Olen aina hehkeä ja kaunis ja tuo on lihasta käsivarressani kyllävain.)

Perjantaiaamuna olikin sitten vähän pirteämpää, vaikka pitikin herätä yliaikaisin meikkiin ja kampauksen korjaukseen. Aamulla koululle päästyämme meillä oli päiv
änavaus, jossa puheessa vähän dissattiin ykkösiä, sitten oli coctailit (=jotain ihme alkoholitonta siideriä) ruokalassa, sen jälkeen dissattiin ykkösiä vähän lisää, kun pidettiin hyvin opettavaisia oppitunteja, joissa nöyryytettiin niitä kivoilla leikeillä. Sitten ruoan jälkeen painuttiin istuinkivelle häröilemään, saatiin aikaan vähän hyvin järkeviä kuviakin. Tai siis mikä nyt on kenenkin käsitys järkevästä.


Pursuu muuten Caramelldansen korvistakin pihalle. Ihan näin btw. Kuten näkyy, Anni ja Sanna sitä tyylikkäästi kuvassa vetävätkin. Ja omassa tanssissa meillä oli hauskaa sen kanssa.


Ja tämä kuva on niin perus "moi oon Caro ja tungen itteni jokaiseen kuvaan vaikken edes tykkää olla kuvattavana".

Tanssien jälkeen sitten lähdimme porukalla minäSannaAnniMiraNoraClaudia Helsinkiin syömään johonkin italialaiseen ravintolaan, jonka nimeä en osaa muistaa. Sen reissun jälkeen en kyllä koskaan tahdo edes kuulla mitään Lazy Townista, istuimme nimittäin aika lähellä lasten leikkipaikkaa ja mikäs siellä tv:ssä sitten pyörikään..


Ravintolabailujen jälkeen raahasin tuon puruleluni meille yöksi ja nyt sitten istun tässä ja jumitan pahasti. Ensi viikonloppuna olisi vielä ohjelmassa Wanhojen risteily, että sitä odotellessa. Maanantaina ruotsin uusintakoe, ja hupsistakeikkaa, en ole jaksanut panostaa uusiksilukemiseen yhtään sen enempää kuin ylipäänsä koko kokeeseen lukemiseen. Ihan sama, viimeinen pakollinen kurssi. Vaikka se nyt edelleen pitäisi kirjoittaa, mutta pah.

Voisin ehkä nyt keksiä jotain kehittävää tekemistä. Esimerkiksi kirjoittaa luovan kirjoittamisen kurssille novellin valmiiksi tai jatkaa Sisätossuja tai jotain. Joo.

Ei kommentteja: