sunnuntai 8. helmikuuta 2009

tracon IV

Viime viikko meni taas pahasti jumittaessa, satunnaisesti läksyjen väännössä, muuten vain epämääräisessä hallusinaatiomaisessa tilassa lilluessa. Muistan tuskin mitään koko viikosta. Paitsi sen, että ensimmäisen kerran koko elämäni aikana tunnen tajuavani matikasta jotakin. Lyhyen matikan vitoskurssi, tilastot ja todennäköisyys, ah kuinka voin melkein sanoa etten vihaan sinua. Mutta miten voin olla osaamatta kolmoskurssista mitään, mitä käyn jo toista kertaa? Fail, total fail.

Muttaniin, pääsyy tämän merkinnän kirjoittamiseen oli se, että selitän jotakin Traconista, ja heitän muutamalla kuvalla. Vielä perjantai-iltana puoli yhdeksän maissa köröttelin autolla Pipalle (aka Pilville) hakemaan kigurumiani. Oi kuinka rakastankaan sitä.


Pitäisi ehkä ottaa jotain yksityiskohtakuvia, mutta nuo Tampereen yössä epämääräisessä sienitunnelmassa otetut Traconin jälkeiset kuvat saavat kelvata. Alemmassa kuvassa Pipa kigurumeineen (Notice samanlaiset kengät ja helminauhat! Oli meillä molemmilla Hello Kitty-pinnikin, mutta tuossa kummallakaan ei taida olla tuossa sitä päässä.)

Lauantaiaamuna sitten matkasin Sannan, Miran, Pilvin ja Amandan kanssa 8:52 lähtevällä junalla Tampereelle ja Tampereen asemalla hetken sätkyiltyämme hyppäsimme tilataksiin, missä oli hyvin epäpätevä kuljettaja. Ensin se ajoi meidät Tampereen ammattikorkeakoululle tai johonkin, ja puhui vielä koko matkan puhelimeenkin. Että se siitä taksikuskien ammattitaitoisuudesta.

Niin, Traconiin päästyämme sitten jonotimme (!) päästäksemme sisään ja sen jälkeen ahdoimme itsemme conikansan sekaan ja häröilimme ympäriinsä. Ostin koko conin aikana oikein kunnolla sälää suunnilleen koko opintotukeni edestä, mikä oli oikeastaan onni, syystä jonka selitän myöhemmin. Ostin Hello Kitty-minituulettimen, joka osoittautui hyvin mahtavaksi ostokseksi karvapukuni kuumuuden takia. Ostin myös muutaman pinssin, toisen mikä iskeytyi silmääni välittömästi siinä loistavan sienen takia, ja sellaisen missä lukee ehkä vähän liian osuvasti hentai. Yhyy.
Ja sitten ostin taidekujalta hetken jumittamisen jälkeen (se oikeasti tuijo
tti mua sieltä pöydältä..) TULHUN. Suloisimman otuksen ikinä (jos Sannaa ei lasketa).


Cthulhuhan se siis on, mutta kun se oli pöydässä nimetty Tulhuksi, niin se on Tulhu. Suloinenihana. ♥

Ostin myös L-kirjanmerkin taidekujalta, mikä pääsi onnellisesti heti Epäilys-kirjani väliin.


Tuolta pöydältä sen siis ostin, ja menin heti pyörimään siihen vielä kameran kanssa kun Anni meni syömään muffinsseja. (Voin varmaan mainostaa kun rak
astin kirjanmerkkiäni? Eli tänne vain tilulilulei.) Taiteilijoita on kiva sponsoroida.

Sitten cosplaykisaan. Eli katsottiin sekä pukukisa, et
tä parikisa, koska molemmissa oli kisaamassa mussukoita. Ekaksi tietenkin mussukat, joita kuvasin kisan ulkopuolella:


Sitten randomkuvia kisassa olleista hienoista puvuista. Kaikista ei ollut selviä kuvia, joten tässä nyt muutama kiva:Siinäpä niitä joitakin kivoja. (Jos joku näkee [mitä epäilen] kuvansa täällä ja haluaa pölliä sen [mitä epäilen myös], niin be my guest, kunhan ilmoitat. Tai jos haluaa kuvansa pois niin siitäkin saa ilmoittaa.)

Täytyy vielä laittaa kuva siitä, kun kaikki pukukisaajat tanssivat Caramelldansenia. Mira oli kovin huvittava heiluessaan takana Kandana. Kanda + tanssiminen, ei oikein toimi.


Siinäpä se päivä taisi olla pähkinänkuoressa. Ainiin, paitsi kotimatkalla tapahtunut tapaturma; onnistuin jossain vaiheessa hävittämään lompakkoni. Luultavasti se jäi lojumaan junan lattialle. Että voi jee, nyt meni muuten kaikki kortit. Onneksi tuhlasin kaikki rahani, niin sitä ei sinne lompakkoon jäänyt.

Nyt täytyisi varmaan käydä nukkumaan, että pääsen ylös sängystä huomenaamulla. Tanssimaan heti aamusta, how lovely. Ehkä pitäisi pikkuhiljaa osata kaikki tanssit, kun loppuviikosta on sitten itse Wanhojen tanssit 2009. Kuulostaa pelottavalta kun ajattelee. Ainiin, ja huomenna on myös kokeiden palautukset, mikä tarkoittaa sitä, että pitää alkaa lukea uusintakokeisiin. Fuck.

Ei kommentteja: