perjantai 27. helmikuuta 2009

backpack of memories

Oli taas kivaa monen päivän lagaamisen jälkeen. En edes pysty kuvailemaan kuinka kivaa, oli vaan taas pitkästä aikaa sellainen olo, että oli juuri siinä missä pitikin, ja tuntui kokonaiselta. (Rakastan sua kulta.♥)
Kulta leikkasi mun otsatukkanikin. Säästin siinä samassa kampaajarahatkin, awhee.


Että osaankin näyttää niin hehkeältä. Mutta tuolta (valitettavasti) näytän suunnilleen aina kun olen kotona. Nyt kun noita mun huoneeni seiniä katsoo kuvan kautta, ei voi ajatella muuta kuin lol. Jostain syystä nuo ovat kovin.. teinit. Ei sillä että olisin
jotain muuta kuin teini, mutta joo.

Sain raahattua itseni tänään jopa uloskin, kun lähd
in kiikuttamaan hurttaa lenkille. Sain jopa otettua kameran mukaani, ja pienten (...) aggressiopurkausten lkeen sain kuvattua koiraa. (En osaa kyllä tällä hetkellä muuta, kuin vihata kameraani. Joko se ei vaan tykkää musta, tai sitten mä vain en yksinkertaisesti osaa. Luultavimminkin säädöt on sekoittaneet koko kapistuksen täysin.)


Eksyin nyt sisälle palattuani katselemaan vanhoja kuvia, ja päätin näin ajanvietteeksi vähän nostalgioida ja ylikuormittaa koko koneen lataamalla tajuttoman kasan kuvia tänne.

Eli siis, satunnaista hyvää mieltä tuovaa kuvasatoa vuodelta 2008 (ja jopa aikajärjestyksessä!):


Okei, tää on vähän huijausta kun ei ole vuodelta 2008, mutta aika läheltä kumminkin. Eli ihan ihkaensimmäinen cosplayasuni; Dark Link The Legend Of Zelda -pelisarjasta. Ah tätä nostalgiaa. Tsukiconista 9.12.2007.Uusivuosi 2008. Eli tämän kuvan voi laskea jo vuoden 2008 puolelle, vaikka tämä onkin luultavasti otettu joskus ennen kahtatoista. Eli tuommoisia poikia, jotka pelkäävät ilotulitusraketteja. Söpöä.Kunnon ernut tulee kouluun cosplayasut päällä. Eli tuossa minä ja Nora hyppytunnilla kulmakonditoriassa kahvilla ihanana L/Raito-parina. Mentiin Death Note -ryhmäcossissa sitten vuoden Traconiin 16.2.2008.Diu. Älä Anni tapa mua. Olen jostain syystä ottanut kuvan roolipelistämme, tiedä sitten mitä päässä on liikkunut. Ei varmaan mitään tuon ropettamisen jälkeen. Mutta tuo roolipeli on niin ihanuus.

Aidenin keikka Nosturissa 21.4.2008. Piti laittaa tämä tänne vain sen takia, että olen niin ihanan nuupahtanut. Eikä ole ihmekään, kolmen päivän keikkaputki hieman oli vaatinut veronsa. (Suussa poksahteleva Pokémon-tikkari!)

Seuraavat neljä kuvaa on otettu 25.2.2008, kun koko Nerphia oli meillä yökylässä. Ainakin osataan näyttää, että hauskaa (...) voi pitää ilman sieniäkin..


Tämä on ehkä parhain tilannekuva koskaan. (Ihan selvennykseksi; ei Nora oikeasti potkaissut Miraa. 8---D)

Kulta on ehkä suloisin. Eikä vain ehkä. ♥


Onneksi en muista, mitä tässä kuvassa oikeasti tapahtui. Annin ilme on lähikuvaksi klikkaamisen arvoinen.


Ja tässä taas yksi todiste siitä, ettei Pilvi osaa syödä itse. (Note: suloiset saparot!)


Sitten vähän vapusta. Lojuttiin Tiinan kanssa nurmikolla kirjastonpuistossa naureskelemassa spugeille ja roolipelaamassa 20.4.2008. Tiina parhaillaan raapustelemassa ropeviestiä kuvassa. Muistan, että tuo päivä oli varmaan ensimmäinen koko sinä vuonna, kun tuntui oikeasti onnelliselta, rauhaisalta ja iloiselta. Angstista, tiedän.2.5.2008 Tampereen Koskipuistossa Vappurockin jälkeistunnelmissa. Kuvassa Sanna, minä (ja aivan liian huomattava seksikäs valkoinen lihakimpaleen näköinen sääreni), Mira ja Jannen selkä.Kuten arvata saattaa, pikkuveljeni siinä möllöttää, lähdössä juuri Kissin keikalle. Minä tämän perheen suurena taiteilijasieluna (köhköh) maalasin tuon urpon naaman.

Kolme seuraavaa kuvaa on otettu juhannuksena Noran mökiltä, kun oltiin siellä pari päivää Noran, sen vanhempien ja tappajakoiran kanssa.


Vaikka ajanvietto olikin painottunut aikalailla mökin sisälle Harry Potter ja Liekehtivä Pikari -tietokonepeliin (Eikä edes olla mitään nörejä, siellä satoi vettä!), niin onhan mulla muutamia kuvia ulkoilmasta. Siinä taas aina niin hehkeänä, juuri niin mökkijuntin näköinen kun voi olla. Ja emo vielä samaan aikaan. Ei hyvä.


uiden kyljissä kasvoi tuollaisia ihania sieniä, joihin me sitten fiksuina poikina alettiin raapustelemaan haarukalla. Oli hauskaa.Ja siinä vielä Noran tappajakoira aka Adonis, varmaan ainoa sellainen kuva jossa se ei meinaa yrittää syödä mua/hyppiä mun päälleni läpimärkänä.Siinä jotain Kamppiernuja. 23.6.2008 siis oltiin koko Nerphian voimin Helsingissä järkyttämässä kansakuntaa. Meitä luultiin varmaan joksikin iki-ihanaksi ernulaumaksi, joilla on miitti. Saatettiin pitää sen verran ääntä.


Samaiselta Helsingin reissulta tämäkin, Mira ja Pilvi tanssipelin pyörteissä. Tuon pelaaminen varmaan viimeistään leimasi meidät typeriksi ernuiksi.30.6.2008 oli Helsingin Tennispalatsissa My Chemical Romance The Black Parade Is Dead -live DVD:n julkaisun kunniaksi näytös, jonne pääsi kutsuvieraslipulla. Minä sain Miran suhteiden (MCRmyn) ansiosta lipun, ja ennen sitä suunnattiin miittaamaan muuta MCRmyporukkaa, minä hienosti kuokkavieraana, mutta ei kukaan varmaankaan huom
annut mitään. Ennen näytöstä väkerrettiin muutama tuollainen lakana, ja marssattiin sitten hautajaissaattueena ympäri keskustaa saaden monet ihmiset luulemaan, että joko MCR oli kaupungissa, tai sitten me olimme jotain mielenosoittajia.

Nämä viimeiset kolme kuvaa ovat kaikki Tammerfesteiltä Tampereelta 10.7.2008. Vietettiin Sannan ja Miran kanssa muutama yö Tampereella ja käytiin katsastelemassa bändejä.


Ihanassa seurassa sain tuonkin ajan viettää, Mira juopottelee, Sanna on vain yksinkertaisesti söpö, ja Ninnillä on Turkoosi Ääliö-ilme. ♥Molemmissa kuvissa kuvissa arvatenkin minä ja Sanna, toisessa Koskipuistojumitus ja toisessa ollaan Päivin pöydän alla. Ja sielläkin vain siksi, kun Mira sanoi, että menkää tonne pöydän alle. Ukeja?

Huh, olipahan kova homma tuo kuvien järjestely. Mutta tuli ainakin entistäkin kivempi olo, kun muisteli kivoja juttuja.

1 kommentti:

decorum kirjoitti...

Oot kulta ihanin <3. Mullakin oli kivaa :). Sun kanssa on aina.

Ja noi kuvat ja muistot, aww. Oikein ihana merkintä. Must tuntuu että kaikki muut näytti kesällä ihan erilaisilta ku nykyään paitsi mä. Mä en muutu, näytän ihan yhtä tyhmältä aina :D