maanantai 26. tammikuuta 2009

voi lauma

Blah, en ole taaskaan saanut aikaan minkäänlaista merkintää. Mikä nyt ei ole ihme, mun saamattomuudellani ei kamalasti saada mitään aikaan. Ainakaan nyt, kun koeviikko imee kaikki mehut. Mun viimeisetkin elämänhalut lähti ruotsin valmistelutunnilla, kun piti kirjoittaa jotain aineita, ja kun ruotsinmaikka on niin helvetin vituttava ihminen kuin voi olla (vaikkei se tänään ollut edes paikalla, ja se jos mikä vituttikin, kun en voinut mulkoilla sitä vihaisesti). Mantsan koe meni vähän jonnekin kuuseen, mutta jos opettaja jaksaa olla suotuisa, se päästää mut läpi. No, sen näkee sitten. Luultavasti tämän koeviikon jälkeen edessä kolme uusintaa, en tiedä oikein mitä tästä koulunkäynnistä tulee. Onneksi keskiviikkona on vapaapäivä...

No, oli sentään kiva viikonloppu. Tai oikeastaan perjantai. Viikonloppu meni oikeastaan täysin kokonaan siinä, että lojuin sängyn pohjalla katsomassa L-koodeja (ah vihdoinkin sain hankittua ykkösboksinkin, nyt puuttuu enää nelonen) mantsan kirjat vieressäni lattialla kuitenkaan koskematta niihin ennen sunnuntai-illan kello kymmentä. Paras aika alkaa lukea kokeisiin.
No mutta niin, perjantaina siis käytiin lävistyttämässä Pilvi (raukka tärisi kuin horkkatautinen) Hyvinkäällä ja sen jälkeen luikittiin Sannan kanssa Helsinkiin katsastamaan Twilight-leffa. Vaikka olinkin nähnyt sen jo joskus ennen joulua, niin en silti muistanut siitä suunnilleen mitään. Olenko vähän huono.

ÄRH, pakottakaa joku mut oikeasti lukemaan noihin kokeisiin. Pitäisi vielä kirjoittaa musiikin valmistelutunnille (thank god siitä ei ole koetta) pitäisi kirjoittaa joku tiivistelmä tekijänoikeuksista ja semmoisista. Oikeastaan se piti kirjoittaa joskus.. joskus, mutta minähän ahkerana lukiolaisena en sitä tehnyt.

Voi jestas, nämä mun merkinnät käy koko ajan vaan köyhemmiksi. En osaa enää kirjoittaa. Tulihan se jo aikakin tajuta tuo. Vaan noin 17 vuotta liian myöhässä.

Ei kommentteja: