perjantai 16. tammikuuta 2009

hyvää syntymäpäivää turbo

Jee, tänään rakas koiramme täytti siis kymmenen vuotta. Voi mikä vanhus. Nyt sen pitäisi alkaa elellä iloisia eläkevuosiaan, mutta ei voisi kyllä tällä hetkellä yhtään kauempana vanhuudesta. Energiaa löytyy enemmän kuin pieneltä jänikseltä (en tiedä mistä tuo esimerkki tuli), eikä Turbo kursaile yhtään kuuluttaa koko maailmalle olevansa olemassa. Se haukkuu päivät pitkät, nykyään jopa enemmän kuin silloin kun se oli nuorempi. Hassua ajatella, että se on ollut meillä jo seitsemän vuotta. Mä tunnen itseni niin onnekkaaksi, kun meillä on oikeasti noin ihana koira. Sen vertaista ei mistään löydy.


Porsas söi iloisena kakkuaan minkä isäpuolen äiti oli sinne tehnyt. Se avasi myös mielellään lahjoja... Todellakin tuntuu siltä, että se nauttii lahjojen avaamisesta enemmän kuin siitä, mitä paketit pitävät sisällään. Lahjojen avaamisen kuvaaminen oli aika... psykedeelistä, kuten kuvasta varmaan näkyykin.(Ah miten laadukkaita kuvia, ei taida olla kuvaustaidot oikein kohdallaan tänään...) Joo, olohuone oli kivassa kunnossa lahjojenavaamissession jälkeen. Mutta ainakin koiralla oli kivaa, mikä on tietenkin tärkeintä.

Ah, onneksi tänään on perjantai. Vaikka sunnuntaina onkin edessä hardcoreopiskelua, niin olen silti niin huojentunut kun alkaa viikonloppu. Varsinkin kun huomenna saan Sannan omakseni koko illaksi ja yöksi (Ja tuonhan voisi ajatella epämääräisesti, mutta niinhän emme tee, vai mitä kullannuput?). Aamupäivällä täytyisi kuitenkin käydä ostamassa housu
t, mitä vihaan suhteellisen paljon. Sovituskopit on ahdistavia kun on oikeasti pakko ostaa tai löytää jotain sopivaa. Mutta ehkä se siitä.

Löysin jostain toisesta blogista (vaihteeksi) kivan jutun, ja tuli heti mieleen paljon asioita, niin ajattelin, että on pakko tehdä tämä. Löytyi sekä positiivisia, että negatiivisia juttuja, mutta kaikkihan ne kuuluvat elämään. Eli tadaa:

Elämäni aakkoset:

A - Ampiaisfobia. Ja hyvin paha sellainen.

B - Blogit. En voisi enää elää ilman muiden blogien lukemista ja omani kirjoittamista.
C - Concombre. En vain voi sille mitään, että kurkku ranskaksi on iskostunut takaraivooni. (Osaan sen monella kielellä, cucumber, gurka, kurk, pepino, cetriolo.. osasin sen joskus japaniksikin mutten enää muista sitä.)(Hajosin kun löysin tämän. Joskus oli kivaa Samin kanssa historiantunnilla. Ja kiellän pakkomielteeni kurkkuihin. Kännykkäkamera uuh.)

D - Dissaus. Dissaan hyvin monia ihmisiä ja asioita, usein kuitenkin pahaa tarkoittamatta. Se vain sattuu olemaan hyvin suuri osa mun luonnettani. Valitettavasti.
E - Emoilu. Pakollinen, harrastan sitä ehkä liikaa edelleen. Vähemmän kuitenkin kuin ennen. (Tähän E-kirjaimeen olisi sopinut varmaan myös "ernuilu", ainakin jos ottaa tämän päivän pukeutumiseni huomioon. :D)


(Tämä kuva on vaan niin läppä, kuvastaa hyvin emoilua. Vaikka onkin aika kameraherutus. Kuva on viime kesältä Särkänniemestä kun oltiin katsomassa bändejä Sannan ja Vapun kanssa. (Ignore my juurikasvu, please.))

F - Fanitus. Yleensä pakkomielteinen sellainen.
G - Gay. Sana jota saatamme mahdollisesti kaikkien kanssa hokea liikaa.


(Mulla on mielenkiintoisia kuvia koneella..)

H - Halaaminen. Yksikin halaus voi oikeasti poistaa monta murhetta.


(Pilvi♥. Kuva on otettu Nerphian truu-promokuvauksissa joskus vajaa vuosi sitten.)

I - IRC-Galleria. Häpeällistä mutta totta. Addiktiosivusto.
J - Jumittaminen. Niin käy joskus.
K - Kirjoittaminen. Voi kyllä sanoa näin kliseisesti, että "kirjoitan samasta syystä kuin hengitän; elääkseni".
L - L. No, se nyt vaan on niin... nyyh. L on rakkaus.


(Ihanin mies koskaan. <3____<3>
M - Musiikki. Kaikissa muodoissa, kuunteleminen, laulaminen, bänditouhut, kaikki. Tärkeys.
N - Nukkuminen. Se on aivan ihanaa, varsinkin n
yt, kun olen taas oppinut saamaan unta jopa silloin kun menen nukkumaan. Parasta nukkuminen on vielä jonkun toisen kainalossa.
O - Opiskelu. Vaikka en sitä tarpeeksi harrastakaan, niin se (valitettavasti) kuuluu elämääni hyvin suuresti.
P - Pillerismi. Joo, olen tosi paha pilleristi, niin se vain on. Siitä ei pääse yli eikä ympäri.
Q - Tuosta kirjaimesta tulee mieleen vain sen ylikäyttö. Ja vierasperäisiin kirjaimiin on vaikea keksiä mitään. ihQ.
R - Rakkaus. Mikä kliseinen asia, mitä tähän voi laittaa, mutta on nyt pakko. En joskus edes uskonut, että oikeaa rakkautta on olemassa. Olen ehkä pikkuhiljaa järkevöitynyt.
S - Sanna. (Mikä yllätys.) Tarvitseekohan tätä edes s
elitellä. ♥


(♥. Iilimatoilen ja roikun yleensä kovasti ihmisissä, kuten mahdollisesti näkyy.)

T - Taide. Tärkeä asia mulle, tätäkään en varmaan kovin kamalasti tuo esille, mutta onpa kuitenkin. (Meinasin laittaa tähän Tampere, mutta se olisi varmasti kuulostanut kovin pakkomielteiseltä.)
U - Ulina. Taas yksi asia mitä teen liikaa.
V - Valokuvaaminen. Se on tosi lähellä sydäntä, vaikken sitä ehkä kamalasti tuo esille. Varsinkin, kun kaikki kuvat mitä tähän blogiin tungen ovat yleensä n
iitä surkeimpia.
X - Sovitaan, että Lovex lasketaan koska siinä on x, kun en keksi yhtään mitään.
Y - Ystävät. Tämäkään ei varmaan kamalasti selittelyjä kaipaa. Ilman ystäviäni en olisi tässä.


(♥. Löytyi tämmöinen kiva kuva. Mulla on aivan liikaa kuvia ystävistäni, mutta tämä kuvasti mielestäni tosi hyvin yleisesti välejäni kaikkien ystävieni kanssa. Tämäkin kuvan Nerppujen promokuvauksista, kameran takana taitanee olla toinen puolikkaani. (Oli kylmä, me lämmiteltiin noin...))

Z
- Zoonoosi. En edes tiedä mikä se on, mutta Sanna hoki sitä joskus ja se vaan jäi mun päähäni. Ja vierasperäiset kirjaimet on edelleen vaikeita.
Å - Tästä tulee mieleen tasan ruotsi, enkä kestä sitä kieltä. En tahdo siis ajatella koko kirjainta.
Ä - Äiti. No, se vaan on niin paras. Vaikka se nyt on vähän... no joo. Paras se on silti.
Ö - "Öö." Hoen tuota ehkä vähän liian usein kun en vaan osaa enkä tajua mitään.

Eiköhän siinä ollut taas tarpeeksi kaikkea mahdollista. Voisin nyt keksiä taas jotakin tekemistä. Nukkuminen houkuttaisi, väsyttää pirusti. Vaikka onnistuinkin nukkumaan pommiin ja nukuin viime yönä 11 tuntia, niin silti väsyttää. Taidan kumminkin mennä katselemaan Aliaksia.

2 kommenttia:

decorum kirjoitti...

Zoonoosi? Onko sulla kenties HIV vai vesikauhu? Sars? H5N1? Oisit laittanu ZEEPRA. Tai zombiet. Mun piti kans kerran tehä toi mut tajusin et aika moni kohta ois samoja. Tosin t:n kohdalla olisi tosiaan Tampere. :D

PS. Mun piti kirjottaa sanavahvistukseen 'elceMOA'. MOA HEHEHEHEEE.

decorum kirjoitti...

Ja muuten, sulta puuttuu tuolta W. En tiedä onko tarkoituksellista. Mun mielestä siihen sopis Wilde aika hyvin. Tai wallabi.