keskiviikko 14. tammikuuta 2009

keskiviikot my ass

Miksen jaksa raahautua koneelle kouluviikolla, vaikka olisi olevinaan aikaakin. Tai ei oikeastaan olisi, kun pitäisi tehdä niitä läksyjä, mutta tällä hetkellä olen päästänyt kyllä kaiken niin rappiolle kuin on mahdollista. Kipeilyni takia rästiin jääneet tehtävät ovat jääneet keikkumaan johonkin aivojen takalaidalle kuluen pois pikkuhiljaa. En ole lukenut mitään, olen aivan pihalla kaikesta, pitäisi tehdä biologiaan kaksi palautettavaa tehtävää, maantiedon viikkotehtävä, pitäisi vääntää se Afrikan kartta (Jonka testi oli tänään.. Kyllä, olen ahkera lukiolainen.), englantiin pitäisi tehdä ihanasta homokyselystämme joku tulosten tarkastelujuttu (Onneksi saatiin armonaikaa maanantaihin, kun Nora on ollut pitkään kipeänä), ruotsin sanakokeet odottelee edessä ja musiikkiin pitäisi kirjoittaa punk-musiikista joku tiivistelmä. Näin käy kun ei tee mitään. Olen hyvä varoittava esimerkki.

Läksyjen teon sijaan olen onnistunut riutumaan kaiken koulunjälkeisen ajan sängynpohjalla järkyttävissä kuukautiskivuissa, ja olen onnistunut käyttämään tuhottoman paljon aikaa kaikkeen pieneen ja epätärkeään.Joo, eilisen aikana sain myös tuhlattua kaiken käteisen rahani. Kävin ehkä mielenkiintoisimmalla kauppareissulla isäpuolen ja pikkuveljen kanssa (joo ei siitä sen enempää) ja tuhlasin sitten rahani uuteen Company-lehteen ja Pelaaja-lehteen. Ostin myös Aliaksen kakkoskauden, kun ne olivat alennuksessa, nyt puuttuu enää neloskausi. Nuo aurinkolasit ostin kirpparilta kahdella eurolla ja tuon Oriflamen Aloe Vera-kasvovoiteen sain isäpuolen äidiltä. Se tuo aina uuden Oriflamen kuvaston mukanaan kun tulee käymään ja sitten sinne voi lämäillä tilaustoivomuksia, jotka yleensä täyttyvät jopa kaikki. Paitsi yleensä en kyllä ole kamalan ahne toiveideni kanssa. Eilen sitten pistin tilaukseen uuden luomivärin ja ripsivärin.

Voi ah, kun nuo koulukirjat tuijottavat hiillostavasti tuolta lattialta. Onneksi huomenna on vaan kahden tunnin koulupäivä (englantia, hyppytunti ja musiikkia) ja sen jälkeen Sanna tulee meille. Edes jotain odotettavaa tässäkin viikossa. Paitsi pääsen mä lauantaina shoppaamaan äidin kanssa, oh joy. Mutta alkaa loppua housut kesken, pakko käydä kaivamassa sellaiset jostain kaupasta. Ihanaa, kun normaalit anorektikkohousut ei mahdu mulle, ja ne on aina pakko kaivaa jostain aivan perseestä. Lovely.

Täytyisi varmaan alkaa katsoa tuon mantsan viikkotehtävän aineistoa. Voi HUOH.

PS: Vitsit kun pikkuveli on ihana, se eilen sanoi mulle, että: "Sä muutut varmaan kohta pissikseks.", olin siihen vähän että öö okei. Sitten se selitti sen niin, että mulla on kuulemma nykyään niin paljon vaaleanpunaisia juttuja, ja että olen kuulemma nolo. Vastasin siihen sitten, että ainahan mä olen ollut nolo. Sitten se siihen kauniisti mulle töksäytti että: "Niin oot, mutta nyt se näkyy susta myös ulospäin!" Kiitos velikulta, kiitos.

2 kommenttia:

decorum kirjoitti...

Onpa Jonni kiltti 8D

fumie kirjoitti...

voiku veljesi on söps. :----D