maanantai 5. tammikuuta 2009

hii

Tuli yhtäkkiä kauhea into kuvata asioita, joten aloin siis kuvaamaan. Joku voisi vaan kertoa mulle, että muistan säätää valkotasapainon ennen kuin alan kuvaamaan, enkä sen jälkeen.. No, onneksi pahempaa vahinkoa ei tapahtunut, aikaisemmat kuvat vaan ovat hyvin.. oransseja.

Noniin. Äiti ja isäpuoli olivat risteilyllä Tallinkin Baltic Princessillä (Joka on kuulemma pirun hieno laiva, sinne on sitten meno kun koittaa vanhojen risteily helmikuussa!), ja kävivät Vironmaalla saaden jopa aikaiseksi ostaa tuliaisia.


Geishoja, jotka ovat perustuliainen, sekä toivomiani Snörejä. Eivät maistu miltään, mutta ah sitä nostalgiaa. Ja niitä on kiva syödä jonkun toisen kanssa Kaunotar ja Kulkuri -tapaan. (Tähän voisin laittaa silmäniskuhymiön, mutta en laita prkl.) Ja sitten noiden karkkien lisäksi ihana vaaleanpunainen Hello Kitty-huppari, jolle repesin totaalisesti kun äiti sen syliini viskasi. Siis pitääkö mun pitää tuota ihmisten ilmoilla? Kaikkihan saavat aivan järkyttävän sätkyn. :D (argh, hymiö) Mutta tuo on kyllä ihan ylisuloinen (Paitsi että se haisee ihan David Beckham-hajuvedeltä kun isäpuoli ruikkasi sitä mun päälleni eilen prkl!). Ehkä voin joskus leikkiä japaniernua. Noiden lisäksi sain vielä mustan paksun hupparin, jota voisi kyllä pikemminkin sanoa ennemminkin hupparitakiksi. Hyvä ja lämmin pakkaskeleille, kun en satu omistamaan talvitakkia (tai siis omistan, mutten vaan koskaan käytä sitä..). Yksi ärsyttävyys siinä vain on; siinä hupparitakissa on hupussa joku kummallinen beige karvavuori, aivan järkyttävä. No, ehkä sitä täytyy vain kestää.


Kun nuo vanhukset olivat siellä laivallaan, niin sain kutsuttua tuon rakkaan Sannani yöksi meille. En enää muista mainitsinko sitä edellisessä merkinnässä (Keh, nuoruusiän dementia? Kirjoitin viime merkinnän varmaan kuusi tuntia sitten.). No, kuitenkin tuo kultani oli käväissyt perjantaina Tampereella ja napannut mulle levykaupasta Negativen Karma Killerin, ainoan Neksulevyn joka multa puuttui. (Aika hyvin sinänsä, olen maksanut noista kaikista neljästä Negativen levystä yhteensä 8,50€. Ja sekin hinta oli tasan juuri tuosta uusimmasta. Sain kolme ensimmäistä ilmaiseksi yhdeltä ihanaiselta kaveriltani. Ah, mitä säästöä.)


Ja joo, oli joku pakkomielle lavastaa näiden kuvien taustoja jollain tavalla, alkoi kyrpiä kun kaikissa kuvissa on helvetinmoinen taustahälinä. Hieno Negative-hupparini siis pääsi Jonnen pärstän viereen koreilemaan.

Nyt kun aloin puhumaan levyistä, laitan vielä hienon kuvan sillä kangaskauppareissulla ostamastani Katy Perryn levystä (Oi kyllä, sorruin ostamaan sen. En ole kyllä varma olenko maininnut siitäkään aikaisemmin. No, anyway.).


Ja uutukainen Hello Kitty-hupparini nyt pääsi sitten tämän levyn taustarekvisiitaksi. Heh, ei mulla ole köyhä elämä.

Periaatteessa väsyttäisi, muttei kumminkaan.. Enkä oikein tiedä osaanko edes nukkua/huvittaako, kun viime yönä oli joku jonka vieressä nukkua, ja nyt pitäisi mennä lojumaan yksin tuonne Bamse-lakanoihini. Voi nyyh. No mutta voinen silti mennä tekemään jotain muuta (=jatkaa koneella jumittamista aamuneljään), kun sain purettua näitä kuvia vähän tänne. Hihhei.

1 kommentti:

decorum kirjoitti...

Lol lol moi ! :)