maanantai 5. tammikuuta 2009

Edit//: klo 21:47: Joo, tuo video nyt ei sitten loppujenlopuksi latautunut, enkä jaksa alkaa enää runkuttaa tuota tekstiä uusiksi. Tässä siis lähes kuvaton tekstipötkö tadaa.

Onko siinä oikeasti mitään järkeä, kun luen nuo kaikki seuraamani blogit aivan alusta loppuun sata kertaa? Enkä edes pidä itseäni mitenkään pakkomieltyneenä. Järkevämpääkin (mutta voi miten paljon kamalampaa) tekemistä olisi, mutta niinhän se on aina, kun on mennyt valitsemaan niinkin ihanan opiskelupaikan kuin lukio. Vaikka ei me olevinaan saatu edes joululomaksi läksyä, mutta olen niin helvetin paljon jäljessä kaikessa, että olisi vähän pakko lukea. Argh. I fail.
Koneella on kuitenkin hauskempaa. Vanhoja keikkavideoita on kiva katsoa. Löysin myös videoarkistoista muutamia hyvin mielenkiintoisia tallenteita, nimittäin Nerphian (aka The Pörtilös!) eli bändimme treenivideon 9.3.08. Se nyt ei näköjään suostu latautumaan, kokeilen huomenna uudelleen. Mutta silti, se on hyvin mielenkiintoinen.
Ollaan onneksi kehitytty tuosta videosta... Alla joskus viime vuoden alussa otettu ns. promo. Itselaukaisin lööv.


Hitto, löysin varmaan viisi videoita, millä voisin nolata ihmisen jos toisenkin, mutta luulen että en kuitenkaan viitsi ladata niitä kaikkia tänne. Paitsi että tätä blogiahan ei melkein kukaan lue, joten... Okei, tuon yhdenkin videon lataamisessa menee niin kauan että epäilen monen videon toimivuutta.

Nämä keikkavideot ovat hauskaa katsottavaa, esimerkiksi Lovexin keikoilta kuvaamani videot tuovat mieleen kivoja muistoja. ("Sulla on muuten käsi mun perseessä.")
Härregod tuo lataa noita videoita kauan.

Phah, tunnen itseni jotenkin kauhean elämättömäksi, saamattomaksi ja mitättömäksi, litkin Sannalta ylijäänyttä Pepsi Maxia jumittaen latauspalkkia, mietin, kuinka koulu alkaa taas ylihuomenna, olen ollut koko 17-vuotisen elämäni aikana tasan yhdessä työpaikassa, ja sielläkin jaksoin kuukauden, olen haahuillut pari päivää samassa yöpaidassa ja olen kolmatta päivää tukka pesemättömänä, sekä olen lihonnut varmaan ainakin viisi kiloa, vaikka mun pitikin yrittää alkaa syödä terveellisesti. Ehkä tämä nyt onkin ihan normaalia lomalaiselle, ja olen jostain syystä ihan tyytyväinen kun koulu alkaa, kun näkee taas kavereita, niin silti tuntuu aivan lötköltä. Tämä kaupunki imee musta aivan kaikki mahdolliset energiat ja tukehduttaa, ja jostain syystä stressaan enemmän pienistä asioista kuin isoista (Vertaa: stressaan enemmän koulumatkasta kuin itse opiskelusta. Tervettä?).

Olen aika maanisdepressiivinen, nyt repsahdin täysin taas yhdelle videolle, missä ei ole oikeastaan yhtään mitään hauskaa. Juhlittiin uutta vuotta 2008 hyvin mielenkiintoisesti. Ja koneeni hitauden ja latausangstin takia en sitä voi tänne lisätä, koska tuo edellinen video on latautunut lähemmäs kaksi tuntia. Not nice. Ehkä se ei lataudu ollenkaan. No mutta kuitenkin, ei tuossa uudenvuodenvideossa ollut mitään muuta kuin epäilyttävää lattialla lojumista, ranteesta kiskomista, keskustelua ranteiden auki viiltämisestä ja sivuprofiilia mun tisseistä. Voi nam. (En kyllä tuota tissijuttua edes ihmettele, videon (sala)kuvaajana toimi nimittäin Pilvi..)

No tässä videon latautuessa ajattelin täytellä tämmöisen pikkujutun, jonka kaivoin jostain blogista.

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
- Öö. 16. Aika köyhää.

2. Miksi aloitit kirjoittamaan omaa blogia nettiin?

- Koska en kestänyt livejournaliani joka oli pullollaan riipaisevaa angstia, halusin siitä vähän lomaa. Ja kun koukutuin näihin täällä oleviin muotiblogeihin...

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?

- Muiden blogit, IRC-Galleria, Last.fm, joskus Harhakuva ja Deviantart, harvoin MySpace koska en ikinä muista käydä siellä, ja sitten ah-niin-ihana Demi.fi.

4. Mihin on jäänyt neljäs kysymys, kun kaikilla hypätään suoraan viidenteen kysymykseen?

5. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.)
- Ömm, jos noita joitain edellämainittuja sivustojen käyttäjätilejä ei lasketa, niin ei ole.

6. Osaatko puhua muita kieliä, kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?

- Englantia sujuvasti, ruotsia hyvin huonosti, ranskasta jotain alkeita. Muutaman sanan japania. :D
7. Mitkä ohjelmat seuraat tv:stä?
- Öö nyt on jäänyt taas telkkari vähän vähemmälle, mutta Täydelliset Naiset, O.C., Salkkarit, Muodin Huipulle + kaikki rändom tositv-sarjoja kun niitä tulee.
8. Hissi vai portaat?

- Hissit on ahdistavia, mutta olen niin laiska niin käytän niitä silti.

9. Onnen- ja epäonnen numerosi ovat?

- No 13 tavallaan onnennumero, vaikka ei noilla numeroilla ole koskaan ollut mulle oikein mitään merkitystä.
10. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa?

- No enkä, en mä tunne ketään. Paitsi Sannan. Tehköön hän jos mielii. 8)

Sinänsä mukavaa, että aloitin tän entryn kirjoittamisen joskus puoli kuuden maissa ja nyt kello on kohta puoli kahdeksan. Niin se aika rientää. JA PERKELE SALKKARIT ALKAA. Joku ihana Salatut Elämät 10vee-show. Pelottaa jo valmiiksi. Ehkä jätän tämän koneen latailemaan tuota videota siksi aikaa, mutta olen alkanut jo menettää toivoani sen suhteen.
... Noniin, nyt olen saanut Salkkarit-traumoja niin liikaa, että joo. Ja tuo kiva video ei ole vieläkään latautunut.

1 kommentti:

decorum kirjoitti...

Tiedätsä, oon tosi hottis tossa kuvassa. Voi lol.