torstai 8. tammikuuta 2009

caroliina on kipeä ja väsynyt mutta (melkein) iloinen

Joo, on tullut sitten lojuttua kuumeessa kaksi päivää. Viisaana poikana menin keskiviikkoaamuna vanhojentanssitunnille uhmaten kuumettani, ja siitähän tauti sitten tuntui äityvän. No, näin sentään Sannan. Se olikin oikeastaan ainoa syy miksi sille tunnille raahauduin... Muttajoo, motiivinsa kullakin. Nyt vaan ottaa päähän tämä tauti, kun tipun viimeistään nyt totaalisesti kärryiltä koulussa. Viime jakson kokeista ei tarvinnut uusia yhtäkään (öö niitä oli kolme ja kahdesta tuli vitonen moi), niin kyllähän sen nyt täytyy kostautua.
Vaikka on koko päivän pitänyt tarttua koulukirjoihin ja alkaa tehdä jotain sen hyväksi etten joudu uusimaan jokaista kurssia, niin ei ole vaan jaksanut. Huoh. Laiska, tyhmä ja saamaton jeejeejee!

Taisin käydä soittamassa Guitar Herota ja unohtaa
tämän kokonaan. Pelasin näköjään veljen kanssa puolitoista tuntia. Mutta niin käy joskus... Nyt sattuu ranteeseen.

Muttaniin, muuten tämän päivän suurin aktiviteetti on yleensä ollut nousta sängystä. Näiden parissa tämä päivä on oikeastaan kulunut aika sutjakasti:

(Huomiokaa kuinka hieno tuo Lidlin kuumemittari oikein on! Heittää varmaan kahdella asteella. Hyvin toimii mulla kuitenkin.)

Isäpuolella oli tänään 31vee synttärit ja isäpuolen äiti ja isä kävi syömässä kakkua. Näytin varmasti todella hyvinvoivalta kun tuijotin kakkua apaattisesti näyttämättä kamalasti siltä että haluaisin syödä sitä. Hyvää se silti oli.Jotain ne riehui. Siinä siis äiti, isäpuoli ja isäpuolen äiti. En tajua kyllä, miten pysyin niin hyvin tolpillani päivällä että sain kuvattua. Ei mulla siis nytkään mitenkään kamalan järkyttävä olo ole, mutta muistaakseni olin päivällä aika pilvessä..


Siinä lahjoja mitä isäpuoli sai. Ostan sille vielä Saako tälle edes nauraa -kirjan, mutta saan sen vasta huomenna, kun Suomalainen kirjakauppa oli ystävällisesti mennyt myymään sen loppuun.

Nyt ei kirjoittaminen oikein näytä onnistuvan. Johtuneeko kuumeesta, vai siitä, että BB-Cheryll on iskenyt Lulun (aka Christian). Olen hyvin järkyttynyt. En tiennyt, että Lulu ihan noin tyhmä on..

En nyt oikein osaa päättää olenko tarpeeksi kunnossa menemään huomenna kouluun vai en. Koulu on kyllä niin perseestä, että voisin taudin lisäksi ihan periaatteestakin jäädä kotiin nukkuumaan, kun olen jo sairastumisellani onnistunut pidentämään joululomaa jo kaksi päivää. Ja jos olen jo valmiiksi jäljessä, niin olen nyt sitten vielä enemmän. Ihan sama.

(Onkohan näissä Snöreissä jotain ylimääräistä kun tuntuu vähän sieniseltä?)

2 kommenttia:

decorum kirjoitti...

Parantuisit vaan äkkiä :)

decorum kirjoitti...

And no matter what you say, I know they're ok - My boobs are ok!