tiistai 16. joulukuuta 2008

hmh

Läksyjä olisi tehtävänä aivan tuhottomasti, mutten taaskaan saa mitään aikaan. Voivoi. Jag talar inte svenska och en tiedä mitään malmeista tai Suomen kaivostoiminnasta ja siitä miten se vaikuttaa kestävään kehitykseen nykyään. So no can do. Miten olisi jos hypättäisiin nämä muutama vaivainen (lue: neljä) päivä yli ja oltaisiin jo autuaasti joululomalla.
... okei, pitäisi vaan tarttua itseään niskasta ki
inni ja tehdä kaikki, mitä täytyisi tehdä. En vaan jaksa, kun on parempaakin tekemistä, kuten kuolata Elloksen joulutarjouksia ja Gina Tricotin neuleita, joihin olen onnistunut jotenkin kehittämään pakkomielteen. Vaikka olenkin olevinaan enemmän huppari-ihmisiä. Tykkään kauniista vaatteista, mutta en itseni päällä, koska ne eivät yleisesti näytä kovinkaan hehkeiltä kun tungen ne niskaani.


Uncontrollable drooling. Tuo olisi kiva myös mustana, mutta tuo harmaa näytti jeeltä ja olisi sinänsä ihan mukavaa vaihtelua mustasta. (Pitäisiköhän harkita joskus jonkun muun värin käyttämistä kuin mustaa? Olen mä edistynyt joistain vähän aikasemmista ajoista sentään.. mutta silti. Paitsi että jos ihmiset - siis jopa mun kaverinikin - saavat yhtäkkisen sätkyn siitä, että mulla on päälläni valkoinen paita, niin... täytynee siis huomenna laittaa vaaleanpunainen paita. Sätkytetään sitten kunnolla.)


Jonkinlainen fiksaatio noihin taskuihin liiveissä? Ei toki. Pitkät hihat olisivat toki kätevämmät, mutta niin kovin tavalliset. Tuo on kovin nam. Eikä olisi edes kallis, melkein harkitsen tilaamista. Mutta oikeastaan vain harkitsen. Ehkä pitää harkita vähän enemmän joulun jälkeen.

Noita neuletakkeja olisi vielä sata, mutta jätän ne vähemmälle. Löysin myös GT:sta söpön pipan (anteeksi, en osaa käyttää sanaa pipo). Olisi ihana punaisena, siis joulunpunaisena, muttei siellä ollut kun punaviininpunaista, nyyh.


Tykkään söpöistä pipoista. GT:n pipot on ihania. Ei sillä, että olisi paljoa kokemusta, en omista kuin yhden, mutta kaikki mitä olen nähnyt on olleet ihania. Tarvitsee hankkia lisää rahaa pipoihin. Niin, ja huiveihin, toiseen pakkomielteeseeni.

Sitten on pakko sanoa muutama sana kengistä. E
n ole koskaan ymmärtänyt, enkä varmaan tulekaan ymmärtämään, kuinka yleensä ihmiset keräilevät itselleen 28 miljoonaa paria kenkiä. Okei, olen itse niin epäsivistynyt, että elelen tällä hetkellä kahdella parilla (jos siis muutamia epämääräisiä maihareita ja juhlakenkiä ei lasketa), ja molemmat ovat vielä tennareita. Rakkaat skottiruudulliset Converseni ja kummalliset mustat talvitennarit. (Pitäisi varmaan kuvalla heittää, muttei taida nyt juuri olla energiaa ottaa kuvia..)
Niin, sitä tästä kenkäasiasta, jos käyttäisin korkokenkiä, niin jommatkummat näistä varmaan lunastaisin köyhään kenkävarastooni:


Vaikka ei noissa toisissa ole korkoa nimeksikään, niin lasken ne kyllä silti korkokenkien kastiin. Suloisia nöpökkäitä, ei vain ole jalkaa, tyyliä tai kävelylahjoja käyttämään tuommoisia.

Ajattelin kyllä ihan vakavissani siellä sivustolla
vanhojentanssikenkiäni, ja päädyin sitten näihin:

Tämäntyyppisiä matalia punaisia kenkiä olen ajatellut, luultavasti päädyn kuitenkin ravaamaan Aleksi 13:sta, joka on tämän kaupungin ainoa säädyllinen fiksu kenkäkauppa, kun en saa tilattua noita Ellokselta. Enkä kyllä tiedäkään, onko kovin järkevää tilata kenkiä joita ei pääse sovittamaan, mun jalkani sattuvat olemaan niin kummalliset, että naisten kengät eivät yleisesti tykkää niistä.

Voi huokaus, nuo kirjat tuolla sängyllä oikein huutavat mua luokseen. Olisi kyllä vähän syytäkin opiskella. Ei vaan ole mitään energianhippustakaan, eikä kyllä sen puoleen aivosolujakaan jäljellä tällä hetkellä. Pakko kai sitä on silti mennä, kun tämä kirjoitus ei oikein luista. Köyhää.

PS: Lakkasin eilen kynnet, yleisen mustan kynsilakan jälkeen tämä näyttää silmään kovin räikeältä, ja heti ensimmäisenä lakkauksen jälkeen tuli mieleen: "Hei, minulla on hyvin rikas aviomies, timantteja, turkkeja ja kaunis pieni chihuahua, jonka olen tunkenut vaaleanpunaiseen viittaan."Ja vielä kovin tekokynsimäisetkin. Aah. Ehkä nyt menen tekemään noita läksyjä, jos pystyn keskittymään. Pitäisi kai keritä tekemään ne ennen O.C.:ta.

Vaate- ja kenkäkuvat:
http://ellos.fi ja http://ginatricot.com

Ei kommentteja: