sunnuntai 30. marraskuuta 2008

bb-angst

Nyt se oikeasti iski naamalle, että Big Brother loppuu tänään. Siis ihan oikeasti loppuu. Siis tämän vuoden puolelta. Olen niin täysin koukuttunut tuohon typerään realitysarjaan, etten tiedä mitä teen enää joka päivä kello 22.00. Okei, arkipäivinä se aika olisi varmaan fiksu aika nukkumaan käymiselle, varsinkin kun joutuu heräämään luultavasti melkein koko ensi viikon puoli seitsemän. Ellei sää suostu näin yhtäkkiä lämpenemään vielä vähän, koska sitten voin jopa käyttää skootteriani ja saan puoli tuntia lisää nukkumisaikaa.
Tajusinpa juuri, että tässä on yhdeksän minuuttia aikaa ennen kuin alkaa Muodin Huipulle. Sitten pitäisi kytätä vielä Idols ja lopulta tuo surullisen kuuluisa Big Brother Talk Show viimeistä kertaa tänä vuonna. Enkä edes oikeasti ole mikään TV:n orja, varsinkaan enää kun Huippumalli Haussa loppui taas (siis sekä Jenkkien että Brittien. Raivostuttavaa.). Ei ole oikeasti enää mitään muuta katsottavaa kun Täydelliset Naiset, mitä en edes katso säännöllisesti, sitten tuo Muodin Huipulle, Idols (mikä myös loppuu kohta), sekä iki-ihana O.C. Enkä tiedä edes syytä miksi katson sitäkään. On tullut vaan katsottua kun nuo jotkut tulevat mukavasti tuntia ennen BB:tä. Täytyisiköhän oikeasti nyt sitten käyttää tuo TV:ltä vapaaksi jäävä aika vaikka läksyihin? Olisi ehkä ihan fiksua, jos mielin päästä tämän jakson kokeista läpi. Mikä on kyllä aivan täysin mahdoton tehtävä. (Piru vie kun hiirestä tuntuu loppuvan kohta patterit, argh.)

Luin jotain blogia (en nyt muista mitä niistä miljoonasta) ja näin, että joku oli tehnyt siellä haasteen missä oli kuvannut bloggausympäristönsä. Tylsyydestä kärsivänä päätin siis tarttua tähän ja alkaa ahkerasti kuvaamaan kirjoituspöytääni. En edes voisi hyvällä tahdollakaan sanoa itseäni bloggaajaksi, kirjoitanhan vasta toista (ja aivan yhtä sisällötöntä) entryäni, mutta tylsyys vaan tappaa. (Pitäisi kyllä kääntää yksi ruotsin kappale, kun saadaan tiistain tunti vapaaksi, mutta tietenkin koneella jumittaminen on kehittävämpää puuhaa.)

Niin, siinäpä sulokas datanurkkani. Muutama catch:
- taustakuvasta ei kannata välittää (kyllä, Juke on hyvin hot enkä jaksanut etsiskellä muutakaan tylsistyttyäni Ayaseen)
- hemaiseva Kanal Fem on pöydälläni muistuttamassa minua sen ruotsin kappaleen kääntämisestä
- koirakaiuttimet ovat parhain juttu ikinä mitä olen saanut (äiti osti ne viime vuonna isäpuolelle joululahjaksi, mutta mun onnekseni ne eivät sopineet isäpuolen tietokoneeseen, ha)
- iPod = ♥
- hattiwatti-hiirimatto oli ihana löytö Suomalaisesta kirjakaupasta kun olin kauan tuskaillut itse tekemäni Dani Filth (Voi kuinka muistelenkin kauhulla Cradle Of Filth öriöri-aikakauttani. Eikä siitä ole edes kun pari vuotta. Hyh.) -hiirimaton kanssa niiiin kauan. (Itse tekemällä tarkoitan, että teurastin yhden Polluxista tulleen hevoshiirimaton ja lämäsin Dani Filthin kuvan kontaktimuovilla hiirimaton pohjaan. Se ei vaan tässä ajan saatossa ole enää oikein toiminut, kontakti on kulunut ja kupruuntunut ja lopulta hiiri ei enää liikkunut siinä.)
- äiti toi tuon kuvan oikeassa yläkulmassa näkyvän unisiepparin Kreikasta ja se vieläkin vähän etsii paikkaansa huoneessani

Mun muutama muuttui taas miljoonaksi. Ajatukset vaan vähän harhailee kun vilkuilen tuota Muodin Huipulle -ohjelmaa tässä samaan aikaan toisella silmällä. Ja kohta pitää alkaa rullailla kolmosen ja subin välillä kun Idols alkaa. Puoli kahdeksan ja kahdeksan väli menee siis aika sekavaksi. Kannattaisi varmaan pikkuhiljaa lopetella. Ehdin varmaan vielä tässä mainoskatkon aikana käydä pyydystämässä muutaman joulutortun jääkaapista.

(Äää, sekoan kun tossa Muodin Huipulle -ohjelmassa tehdään tanssiaispukuja, ja mua vaan kauhistuttaa ajatus, etten saa minkäänlaista pukua vanhojen tansseihin. Pitäisi suunnitella se itse, isäpuolen äiti toteuttaa. Mulla ei ole hajuakaan siitä mitä haluaisin. Ja pitäisi löytää paikka mistä saisi halpoja, mutta hyviä korsetteja. Morticia ei siis kelpaa, ei todellakaan. Mulla nimittäin olisi yksi Morticia-korsetti, mutta se on aika.. mielenkiintoinen. Ja siinä ei ole edes nyörejä. Kuolen.)

Ei kommentteja: