tiistai 16. marraskuuta 2010

polished

Tämä päivä kului Helsingin sateisilla kaduilla - tai oikeastaan sisällä kauppakeskuksissa. Sain eilen kuningasidean lähteä tänään shoppailemaan niitä kynsijuttuja, joita en ole löytänyt Riihimäeltä. Nappasin Noran siis mukaani ja puksuteltiin junalla pääkaupunkiin.
Löysin suunnilleen kaiken minkä tarvitsin, enkä tällä kertaa ostanut oikeastaan mitään sellaista 'iih pakko saada toi' -juttua. Vaatteita en ostanut yhtään, koska a) budjetti ei antanut periksi ja b) en olisi kumminkaan löytänyt mitään, missä näytän mielestäni hyvältä. Tosin olen kyllä totaalikyllästynyt kaikkiin vaatteisiini, joten saattaisi olla ehkä uusien aika?
Anygays, käytiin Noran kanssa siis Stockmannilla, Forumissa, Akateemisessa kirjakaupassa (vaikka sehän nyt on periaatteessa osa Stockmannia plööplöö) ja Korumaailmassa (+GT:ssä, Monkissa ja H&M:llä mutta ne olivat aika pikaisia reissuja). Oltiin ylpeitä itsestämme kun ei menty Kamppiin.

Ja ne ostokset:

DSC01772_kynsijutut
Vitsi kun toi kuvanlaatu on ihana...

Elikkä Mavalan Color-matt -mattalakka, BeYun hopeinen kynsilakka, Dependin vaaleanpunainen lakka Sannalle (tosin jos se ei kelpaa sille niin ei se mua ainakaan haittaa 8D), perusvalkoinen Mavalan kynsilakka ja Isadoran Graffiti Nails -kynsilakka. Kaikki muut olivat ostoslistalla paitsi BeYun glitterlakka, mutta sen ajattelin sopivan hyvin tuon graffitilakan alle, joten ostin sen.
Mattalakkaa olen ollut ostamassa ties kuinka kauan, mutta Ebayn kautta tilaaminen ei vain ole luonnistunut (kun olin ostamassa siis Essien tai O.P.I.:n versioita), ja olin ikionnellinen, kun luin, että Mavalalta tulee oma versionsa. Graffitilakka taas on ollut ostoslistalla siitä asti, kun joku YouTuben kauneusguru sitä esitteli. Ja on se kyllä siisti.

DSC01786_graffitikynnet

PLEASE IGNORE:
- kynsilakka joka on ympäri sormia
- revityt kynsinauhat
- kynsien tynkyys, leikkasin ne juuri

Kynsijuttujen lisäksi ostin Got2B:n Guardian Angel -lämpösuojasuihkeen (koska tuo mun Toni&Guyn suihkeen tuoksu on niin tajuttoman pistävä, että tulee migreeni), uuden huulikorun (samanlainen kuin ennen, mutta vain pienemmillä palloilla), uusimman Companyn ja hammasharjan (:D).
Meinasin Akateemisessa Noran selaillessa korean kielen oppikirjoja, että alkaisin lukea jotain uutta kieltä. Nappasin siitä sitten swahilin kielen oppikirjan kouraani, ja aloin lukea sitä ääneen. Pakko sanoa, että se on muuten erittäin hauskankuuloinen kieli. 8D Voisin oikeasti alkaa opiskella sitä.

Mulla on tosi räjähtänyt olo, mutta samalla kun kuvailin kynsiäni, niin oli pakko ottaa pakollinen pärstäkuva.

DSC01803_minä3
Tässä kuvassa on muuten uusi huulikoru paikallaan. Ei sitä eroa varmastikaan edes huomaa? 8D (Ja mites toi haalistunut hiusväri...)

Ennen kuin lopettelen laitan muutaman kuvan lauantailta, kun Sanna laittoi mun hiukset kivasti.

DSC01771_minä1
Tää oli taas niin boobieshot, että oli pakko sensuroida.

DSC01752_minä2
DSC01757_nallesanna
Ja Nalle oli taas pakko tunkea kuviin. Ja Sanna on söpö.

Nyt voisin alkaa kirjoittaa, ja sen jälkeen ehkä voisin yrittää järjestellä tuon mun seinän uudelleen, jos vaikka sais aikaseks (Ja kyllä, teen yleensä kaikki asiat keskellä yötä. Normaali unirytmi on mulle nykyään hyvin kaukainen asia. Siksi aina sanonkin, että musta tulisi hyvä vampyyri, kun niiden unirytmi passais mulle paremmin.). Ei mun ookkaan tässä pitänyt tehdä asialle jotain kun jonkun kuukauden ajan...
Haluun tän miekkosen seinälleni:

DSC01806_adamlambert1
Yeah.

ps. Keskiviikkona katsomaan Harry Potter and the Deathly Hallows! Onnea niille jotka on meidän kanssa samassa näytöksessä, on nimittäin luvassa paljon: "ei sen noin kuulu mennä!", "miks toi on tollanen", "uu hottis Draco" (minulta), "uu hottis Snapu" (Noralta), "mua edelleen vituttaa kun Danielilla on siniset silmät", "miksei Voldulla oo vieläkään nenää?" jne. (14:30 alkava näytös Tennispalatsi ykkösessä, vinkvink)

pps. Day 14 - A song that you listen to when you’re angry

En yleensä kuuntele musiikkia enää nykyään, kun olen vihainen. Mutta laitan muutaman, mitä kuuntelin yläasteella vihanpuuskissani (:D). Beware.

Turmion Kätilöt - Pirun nyrkki
Mua naurattaa. Oikeasti. 8DDD ("Olen väsynyt kiiltämään, olen väsynyt tuntemaan, en jaksa nyt. Älä tapa, älä jätä henkiin, raatele nahkani alta. Väkivalta meidät kastaa, päästäkää minut tästä.") Oi kyllä, kuuntelin tätä joskus ihan kikseissä. (Ja joo, tämä varmasti auttoi sikana, kun olin vihainen...)
... en pysty enää lopettamaan nauramista.Children Of Bodom - In Your Face
Ihanaa vihanlietsontamusaa. 8D tosin tästä biisistä tykkään edelleen. Bodomista tulee kiva olo.Örrör.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka sä et sitä ehkä itse ymmärräkään, niin sä olet oikeasti tosi kaunis! Mikä upea katse! :)

Ja Sannan kanssa muutenkin vaikutatte aivan hurmaavalta parilta, vaikken teitä tunnekaan. Kaikkea hyvää teille!

-MV

Caroliina kirjoitti...

Oh, kiitos tosi paljon päiväni piristävästä kommentista! 8) Tuli tosi kiva fiilis. 8D

Pilvi kirjoitti...

Aa vähäks ihana toi random kommentti. Eiku mun teki vaa mieli sanoo et te ootte hurmaava pari, koska mä tunnen teijät :D