maanantai 21. kesäkuuta 2010

update

Mä tiedän, että näyttää siltä, että mä olen hylännyt tämän blogin aivan kokonaan, mutta se ei ole totta. Aika ajoin mä olen ajatellut päivittämistä, mutta se on aina tuntunut jollain tapaa vastenmieliseltä, mitä sen ei pitäisi olla. Mä olen löytänyt paljon erilaisia asioita viettää vapaa-aikaani, ja tietokoneella istuskelu ei ole ollut yksi niistä. En ole edes lukenut muiden blogeja yli kuukauteen (mikä tuntuu todella oudolta, koska muistan, kun en pystynyt olemaan päivääkään lukematta päivityksiä, koska tuntui, että jäin paitsi jostain). Mua ei vain ole huvittanut olla koneella.
(Yksi syy päivitysteni puuttumiseen on ollut täydellinen hiiltymiseni netin kuvanlatausohjelmiin. Flickr, Imageshack, Photobucket, Tinypic ja bloggerin oma kuvienlisäystoiminto ovat kusseet minua silmään omilla tavoillaan (ja kyllä, jos jotain ärsyttävää tapahtuu, kun on monta tuntia pienennellyt ja muokannut kuvia, sekä sen jälkeen lisännyt ne sivustolle jotta ne latautuisivat, siitä on leikki kaukana), eikä postauksista - varsinkaan Pariisi-postauksesta - oikein tule mitään ilman kuvia, niin siihen on tyssännyt postaustenkin tekeminen.)

En siis ole jättämässä tätä blogia, haluan vain, että postausten tekeminen olisi mulle nautinnollista ja kivaa. Sehän tän koko jutun idea on. Ja mä todellakin arvostan sitä, että te lukijat (niin huimasti kun teitä onkin 8D) olette olleet kärsivällisiä mun kanssani.

Ajattelin nyt kuitenkin pikaisesti kerrata, mitä on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana, sen verran kuin itse muistan.
Toukokuun lopussa aloitin siis työt uimalassa. Kesäkuun viides päivä minusta tuli ylioppilas (ja kyllä, aion laittaa lakkiaispäivästänikin kuvia blogiini vielä). Muuten ole koko kesäkuun raatanut töissä, mitään sen kummempaa ei ole tapahtunut. Työt loppuivat perjantaina.
Mitään sen ihmeellisempää en muista.
Paitsi että...
viime viikolla musta tuli iPhonen ylpeä omistaja. ♥ Päätin urhautua maksamaan sitä seuraavaksi kahdeksi vuodeksi, koska olen janonnut, kuolannut, himoinnut ja tahtonut iPhonea koko sydämestäni. Ja jouduin tosiaan vaihtamaan liittymääkin. Mutta se on sen arvoista. (En ole vielä pystynyt soittamaan tai tekstaamaan sillä, enkä käyttämään nettiä muualla kuin kotona, koska liittymän vaihtumisessa menee aikaa, kun halusin pitää vanhan numeroni. Ylihuomenna pääsen kuitenkin lopullisesti vanhasta palikastani eroon, ja iPhone pääsee kokonaisvaltaisesti käyttööni. Omnom.)

Huomenna häippäsen Tiinan luokse Vantaalle pariksi päivää, ja sen jälkeen viettelen juhannusta Sannan kanssa. Palaan kyllä siis vielä. Toivottavasti aiemmin kuin luulettekaan. 8)

2 kommenttia:

Kärsivä lukija kirjoitti...

C'mon, kuukausi!

Caroliina kirjoitti...

Apua, en tiennyt että joku tosissaan voisi kärsiä siitä, etten päivitä blogiani. :-D

Muttaniin, olis kiva löytää joku inspiraatio taas tähän koko hommaan. Se kyllä motivoi mua, kun jotain oikeasti kiinnostaakin se että päivitänkö vai en, mutta sitten koko juttu kuivahtaa kokoon siinä vaiheessa kun pitäisi tosissaan saada taas jotain aikaiseksi.
Argh.
Tänään tulee kuitenkin postaus. Ei kuitenkaan mikään maata mullistava, mutta tulee kuitenkin. 8)