perjantai 16. huhtikuuta 2010

you wanna see the stars

Aivan ensimmäiseksi: helvetin tulivuori. Se valitsi kyllä nyt kaikista parhaimman ajan purkautumiselle. Sannan matka Kyprokselle peruuntui, Miran Japaninmatka siirtyi, mun Pariisin matkani tulee hyvin suurella todennäköisyydellä siirtymään ja Annin ja Noran Skotlanninmatkalla tulee luultavasti olemaan myös sama kohtalo. Vaikka eihän tämä nyt mikään maailmanloppu ole, mutta väkisinkin tulee suru puseroon, kun olen odottanut sen viitisen vuotta että pääsen Pariisiin, ja nyt kun aika olisi tullut, niin odotusaikani vain lisääntyy.

Ajattelin taas jakaa kanssanne päämäärättömän kasan kuvia, joita nyt olen sattunut räpsimään.

DSC00144_yöpöytä
DSC00141_dvdt
Näyttääpä tyhmältä kun tuossa on aukko. 8-D Alias vitonen on Nooralla lainassa.

DSC00136_tv
Mä olen katsellut tosi paljon Simpsoneita.

DSC00111_lol
Näyttääpä tuokin tyhmältä kun tuossa on aukko. Lol. Loput Frendit on Sannalla lainassa.

DSC00114_anime
Täytyy rehellisesti myöntää, että ennen kuin tämä kolahti postilaatikkoon, olin jo unohtanut tilaavani koko lehteä...

Kävin eilen illalla etsiskelemässä kevättakkia Seppälästä, KappAhlista, Lindexistä ja Citymarketista. Ei tärpännyt (huomenna uudestaan metsästämään!), mutta löysin kyllä kaikenlaista muuta enemmän tai vähemmän tarpeellista. (Sorry for the crappy pics.)

DSC00132_pussukka
Seppälästä, olisiko ollut 5,95e. Pussukka on juuri sopiva siihen, että saan kanniskeltua kaiken hammasharjasta hiuslakkaan ja shampoosta kosteusvoiteisiin yhdessä kasassa Pariisiin. Pussukalle ei nyt kuitenkaan näytä tulevan lähiaikoina käyttöä. Nyyyyh.

DSC00119_kynsilakat
Nämäkin Seppälästä, isommat 2,95e/kpl ja pienemmät 1,95e/kpl. Päätin nyt testata noita vihreiden eri sävyjä siihen asti, kunnes saan hankittua kunnollisen version mintunvihreästä kynsilakasta. (Essien versio olisi kaikista tervetullein.) Pinkin ostin siksi, kun ei mulla ole vielä neonpinkkiä, vaan sellainen haaleampi, ja sininen silkasta kokeilun ilosta.

DSC00131_laukku
KappAhlista, sain jotain KappAhl-klubiin liittymisalennuksia ja laukku kustansi n. 18 euroa. Olin vakaasti päättänyt löytää kauniin mustan olkalaukun, johon mahtuu järjestelmäkamera (ja Pariisihan ei taas kiilunut silmissäni) ja muuta tärkeää, ja eihän se laukun löytäminen kovin vaikeaa ollut. Ostin ensin Seppälästä sellaisen todella randomin, mutta sitten kun menin KappAhliin ja iskin silmäni tähän, kiikutin toisen takaisin Seppälään. Miksi myyjät usein katsovat tavaroiden palauttajia hyvin murhaavasti? :---D

DSC00125_cc
Piipahtaessani Citymarketiin (jonka kanssa nämä vaateliikkeet siis ovat samassa rakennuksessa) ostin matkalukemiseksi nämä. Miten musta tuntuu, että melkein kaikki ostokset liittyvät jotenkin Pariisiin? *depression* Ostin Citymarketista myös siksarin kokistölkkejä ja tosi kalliit Finnwearin leggingsit.

DSC00124_huivi
Lindexistä löysin vielä tämän alehyllyköstä. Hintaa jäi joku 5-7 euroa, en nyt muista tarkalleen. Se on ihana.

Tämä päivä on kulunut Simpsonien, datailun ja Pariisiangstin parissa, onneksi Sanna tuli käymään aamulla ja onneksi mulla on ollut seuravan tällainen ihana karvainen riiviö. ♥
DSC00207_nalle

Yritän vielä elätellä hyvin laihoja toiveita siitä, että pääsisin vielä lähtemään sinne Pariisiin silloin kun pitäisikin, mutta toiveet taitavat olla tuhoon tuomittuja. Huoh.

ps. Day 05 - A song that reminds you of someone

Mulla on varmaan oikeastaan jokaisen ystävän kohdalla jokin biisi, mistä kyseinen ystävä tulee mieleen, mutta laitan nyt vain muutaman.
En laita biisien yhteyteen kuka mistäkin kappaleesta mieleeni tulee, haluan nähdä tajuavatko henkilöt itse. 8D

Negative - The Moment of Our Love


Diary Of Dreams - The Curse


Hawthorne Heights - Ohio Is For Lovers


Three Days Grace - Animal I Have Become

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

toivottavasti pääsisit reissuun 8) meillä äidin piti lähteä perjantaina milanoon, mutta moro, reissu muuttuikin laivamatkaksi tallinnaan :---) kiva jysäytyshetki tulivuorella tuon kaverilistasikin perusteella :D

Caroliina kirjoitti...

Onneksi matkaa tosiaan saa siirrettyä, olisin muuten aivan murheen murtama. :--D Ja joo, pikkasen oli kyllä nyt huono säkä, kun just sillon käy tollasta kun noin moni oli lähdössä. XD