perjantai 9. huhtikuuta 2010

fuzzy fuzzy cute cute

Kuten nyt näkyy, niin en ole postannut taas aikoihin. Monen monta kertaa mun on pitänyt ja on joskus ollut jopa asiaakin, mutta netin aukaiseminen ei ole vain luonnistunut muussa tarkoituksessa kuin sähköpostien tarkistuksessa. Mulla on ollut tässä tahattoman blogiloman aikana on-off elämä, mikä on ollut oikein mukavaa. On tapahtunut kaikkea pientä ja suurta, ja ajattelin nyt päivittää tämän bloginkin ajan tasalle kaikista tapahtumista. En tosin itsekään muista enää kaikkea. Mutta on mulla kuvia, joten jos lähden nyt niistä.
(Ja nyt muistinkin, miksi postaaminen on ollut niin tahmeaa; Imageshack ei suostu toimimaan. Phuh. Täytynee siis yrittää pärjätä Flickrilla.)

Mm. kaikkea tällaista on sisältynyt viime viikkoihini:

DSC00061_kirjat2
Olin niin onnellinen kun sain vihdoin läiskäistä kaikki lukiokirjani pahvilaatikkoon. Tuli ihanan vapaa olo. (Psst. jos joku on kiinnostunut, multa saa lukiokirjoja tosi halvalla. Melekeen ilimasseeks! Ottakaa yhteyttä. ;))

Meillä oli viikon verran hoidossa ihanainen Angela-koira. ♥ On kova ikävä sitä.
IMG_0678_angela4
IMG_1555_sa
Sanna on ollut myös hoidossa. Tai siis kylässä usein.

IMG_0682_angela3
IMG_0706_angela2
IMG_1545_angela1
IMG_0668_sanna
IMG_0689_ac
DSC00046_kirja1
Olen myös lukenut.
DSC00065_trendi

Pitkäperjantaina kävimme sitten noutamassa oman karvakäärömme kasvattajalta. Nalle kotiutui ihanan nopeasti ja mä rakastan sitä jo nyt niin paljon. ♥
(Kaikki salamalla raiskatut kuvat on mun ottamiani, kaikki hienot on ottanut Sanna.)

IMG_1752_nalle1
IMG_1766_nalle2
IMG_1765_nc
Niin mäkin mun crocseja.

DSC00080_nalle8
DSC00076_nalle9
DSC00095_nalle11
IMG_1788_caro
Ajattelin lätkäistä tähän väliin säikytyskuvan. Kun ihmiset ovat tuudittautuneet Nallen suloisuuteen, herätän heidät todellisuuteen.

IMG_1859_nalle4
DSC00082_nalle10
IMG_1823_nalle5
IMG_1828_nalle7

Olen lueskellut myös näitä:
DSC00058_kirjat2
DSC00062_sosiologia

Pitäisi varmaankin pikkuhiljaa alkaa vääntää sitä viittomakielentulkin ennakkotehtävää. Vaikka mulla onkin vielä kuukausi aikaa, niin kohta huomaan, että oho, tää pitäis olla lähetetty jo.

Edellisten lisäksi olen myös nähnyt paljon ystäviäni (♥), lagannut telkkarin edessä (C.S.I.:t ovat olleet kovimmassa syynissä), pelannut The Sims kolmosta ja siivonnut pissoja ja kakkoja lattioilta. Olen myöskin vältellyt psykologian tulosten tarkistamista, mutta ajattelin kuitenkin huomenna mennä käväisemään koululla tarkistamassa ne, jos en vaikka päässytkään läpi tai jotain vastaavaa.

Kello on taas aivan liian paljon, ja väsyttää enemmän kuin laki sallii. Mun oli tarkoitus mennä ajoissa nukkumaan tänään, kun olin jo niin väsynyt kun pääsin kotiin. Olin viime yön Tiinalla Vantaalla, ja vaikka nukuinkin melkein 9 tuntia, niin se unen laatu ei välttämättä ollut mitä parhainta. Täytyy siis varmaan kammeta tästä sänkyyn. Huomenna onkin herätys taas puoli seitsemän kun täytyy nousta Nallukan vahtivuoroon, mutta onneksi karvakasa kuukahtaa yleensä puolen tunnin rällästämisen jälkeen. Pääsen siis toivottavasti vielä takaisin nukkumaan.
Hyvät yöt!

ps.
Day 3 - A song that makes you happy

Ja koska en keksi muuta, niin:


Parry Gripp♥ Pakkohan tuollaisista on tulla hyvälle mielelle.

pps. Aion kyllä tehdä vielä postauksen 27.3. tapahtuneesta photoshootistamme, täytyy vain yrittää ylittää kuvaongelmat. Mutta kyllä se sieltä tulee, koska tahdon julkaista ihania fail-kuvia nolatakseni ihanaiset ystäväni. Miran ja Sannan blogeista löytyy kyllä postaus photoshootista, mutta itse tahdon keskittyä behind the scenes -kuviin.

ppps. Pakko jakaa vielä tämä teidän kanssanne:Kiitos tästä Tiina. 8D

8 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Voi kun toinen on pieni <3 Millon saa tulla katsomaan? Mä muuten en pakannu lukiokirjoja, poltin ne takassa! :DD Tai ne kaikki tehtäväkirjat. PS. Otolla on samanlainen koppa kun Nallella!

Caroliina kirjoitti...

Pitäisköhän munkin. :--D Aattelin kuitenki kaupitella tehtäväkirjatki yhelle Jonnin kaverille, koska sitä tuskin haittaa vaik ne tehtävät olis tehty. XD Ja jee, Otto ja Nalle on samiksii. ♥

Marie kirjoitti...

Ihan yli söpö toi koira!(:

Caroliina kirjoitti...

Eikö olekin! 8-) ♥ Aivan ihana.

Annika kirjoitti...

mun koirakuume nousi taas kymppiin ;__;

Caroliina kirjoitti...

Hihi, en ihmettele yhtään noiden suloisuuksien jälkeen! 8D

anni kirjoitti...

ihan super söpö pentu <3

Caroliina kirjoitti...

Eikö olekin ♥ se on ihanin. 8)