keskiviikko 16. joulukuuta 2009

freezing

Olin juuri koiran kanssa lenkillä tuolla hyytävässä pakkasessa, mutta onneksi turvanani oli isäpuolen pilkkihaalari. Meinasin repiä hiukseni irti aamulla, kun pikavilkaisulla lämpömittari näytti miinus kahtaviittä. Alkoi välittömästi paleltaa sisätiloissakin. Minulle kelpaisi, jos olisi vaikka plusmiinus 20 astetta ympäri vuoden, ei niin kylmä, etteikö pärjäisi t-paidassa, muttei myöskään niin kuuma, etteikö voisi heittää neuletakkia päälle. Taidan vaatia joskus vähän liikoja...

Miten voikin olla näin loppuunpalanut olo. En ole saanut kirjoitettua mitään pitkään aikaan, ja se on masentavaa. Koulujuttuja tuntuu olevan liikaa, ja ajatus ylioppilaskirjoituksista on kauhistuttava. Onneksi kuitenkin kahden päivän kuluttua koittaa joululoma. Toivon, että saisin silloin edes vähän rentouduttua, kasattua ajatuksiani, tehtyä koulutehtäviä ja kirjoitettua.

Viimepäivinä avainsanat pukeutumisessa ovat olleet lähinnä lämmin ja mukava. Ja sillä linjalla ollaan mentykin. (Ja kuvat ovat.. mielenkiintoisia. Sekä laadun, että ilmeiden osalta. Kärsikää. 8---D)
panta Irlannista, huivi H&M, college+lörttöliivi+neuletakki GT

Huomenna koulupäivä päättyy onneksi yhdeltä ja perjantaina tarvitsee kärsiä vain kaksi tuntia (tai oikeastaan yksi, jos ei tarvitse mennä äidinkielentunnille). Perjantaina on kuitenkin yökoulu, jonka jälkeen koittaa muutaman viikon vapaus. Can't wait.

Nyt ruokaa, psykologiaa ja L-koodi, vi ses.

np. Simple And Clean by Utada Hikaru

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Sun päivän asu kuvaksi olis pitänyt päätyä se pilkkihaarari! :D

Caroliina kirjoitti...

No todellakin! Olin seksikäs.<3