keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

we're going nowhere fast

Mikä onkaan parempi tapa viettää kesäpäivä, kuin siivota hulluna? Olen pyörinyt täällä kolmesta lähtien ties minkä mopin ja imurin ja vesiämpärien ja mattojen kanssa ympäriinsä. Tuuletin kaiken maailman petivaatteitakin ja pesin äidin kanssa kilpikonnan akvaarioita pihalla. Nyt on kuitenkin jo päässyt rauhoittumaan. Kuuntelen angstista emomusiikkia (Drop Dead, Gorgeous ♥) ja mussutan muffinsseja, joten nyt on ihan kivaa. Lenkitin koiraakin, ja se meinasi läkähtyä kuumuuteen. Varsinkin, kun se innostui leikkimään naapurin yliaktiivisen pentukoiran kanssa..

Loppuviikoksi on taas mukavasti tekemistä, huomenna näen taas Tiinaa, ylihuomenna Sannaa, lauantaina menen tapaamaan nettikaveriani Jennaa Tampereelle, ja sunnuntaina näen Noran. Alkaakin olla jo ikävä kavereita. En ole nähnyt Pilviä kesäkuun kolmannen jälkeen, kun se ruojake lähti johonkin englantileirille Karjaalle. Miran ja Anninkin näkemisestä on kulunut jo hetki, ja niin myös Noran. Puhumattakaan sitten esim. Jennan, jonka näin viimeksi hyvin pikaisesti viime kesänä. Yhyy. Näin Sannan viimeksi tänään, ja ikävöin sitäkin jo nyt melkein kyynelehtien. Ehkä tää tästä nyt kumminkin. 8-D Pitää alkaa tehdä jotain hauskaa. Nää muffinssit on kyllä aivan tarpeeksi hauskoja.

Tekisi ihan kamalasti mieli lukea jotain. Kolusin Suomalaisen kirjakaupan alet läpi, eikä löytynyt mitään kivaa. En jaksanut raahata itseäni kirjastoon, ja tässä sitä nyt ollaan, hyllyssä vain kirjoja, jotka olen kaikki lukenut vähintään kolme kertaa. Olisi tuo Breaking Dawn tuolla edelleen keskeneräisenä, mutta tarvitsisin aika paljon jaksamista, että jaksaisin lukea Jacobin näkökulmasta. Katsotaan onnistuuko se vielä tämän vuoden puolella. Ja Bellakin on jo niin tyhmä, että ei voi muuta kuin huokaista.

Ehkä vain jatkan näiden muffinssien parissa.

Ei kommentteja: