lauantai 11. huhtikuuta 2009

truly madly beebly boo

Väsyttää. Nukkumaankäyminen bloggaamisen sijaan olisi siis varmasti hyvin fiksu vaihtoehto. Halusin nyt kuitenkin tulla ylikuormittamaan tämän serverin liiallisen kuvakasan lataamisella, ja papattamaan muutamasta viime päivästä.

Torstaina (eli 9.4.) oli siis kokeiden palautukset, ihan semihyvinhän se koeviikko loppujenlopuksi meni. Historian kurssi kolmen kokeesta tuli 5½ (fail), ja historian neloskurssista tuli 6. Uskonnosta tuli 7 ja matikan vitoskurssista 5- (jonka ansiosta melkein hyppelehdin ilosta). Matikan kolmoskurssi, jonka siis kävin jo toista kertaa, kuitenkin romahdutti mielialan aika mukavasti neljä miinuksella. No, uusintoihin vaan. Opettajat on aivan epäinhimillisiä kun tappaa kaikkien oppilaiden mielenterveyden tällaisella stressaamisella.
No joo, ei nyt mistään koulusta sen enempää. Aurinko on pilkotellut ihanasti pilvien takaa viime päivinä, joten sekin on nostattanut jo mielialaa. Eilen vietimme poikieni (Sanna, Pilvi, Nora, Anni ja Mira) kanssa iltaa (tai oikeastaan päivää, kyllä me sinne jo kahdelta mentiin) Noralla. Syötiin ja juotiin ja pelailtiin ja juoruttiin.


Twister, kaikkien seurapelien sankari. Salamavalo ei oo kiva. Kuvassa siis Nora, Anni ja Mira. Onnistuin feilaamaan jokaisen kierroksen niin, että putosin ekana. Pilvi leikki DJ:tä ja Sanna urheasti pyöritti hyrrää.


Tämä kuva järkytti kaikkien siveitä mieliä. En tiedä, kuka tämän on ottanut, ja missä vaiheessa, mutta hmm. Kuvassa siis Pilvin reisi ja Annin perse. Näyttää uhkaavasti siltä, että olisi peppupanoja luvassa. Anni ja Pilvi näyttivät molemmat siltä, että meidän illanistujaisilla oli joku pukeutumiskoodi, molemmat ilmaantuivat paikalle nimittäin (toisistaan tietämättä siis) ihanissa koulutyttö look-a-like -asuissa.Noralla oli alakerrassa sikahienoja vanhoja flippereitä, ja ne olivatkin osan porukasta lemppariajanviettotapa. (Huomatkaa Annin ihana flipperityttöposetus ensimmäisessä kuvassa.)


Kiipesin sen päälle. <3____<3


Ja ah, kaikkien seurapelien kuningas numero kaksi: Singstar.

Twisterin, flipperin ja Singstarin lisäksi pelattiin vähän Aliasta, mikä tunnetusti ei näin isossa joukossa vain voi päättyä hyvin..
"Tää on semmonen..."
"Penis!"
"Eiku tää on..."
"Penis!"


Pippaloiden jälkeen Sanna tuli meille sitten yöksi. Tänään käytiin Sannan kanssa (kun saatiin itsemme neljä tuntia kestäneen heräämisen jälkeen ylös sängystä) tivolissa syömässä hattaraa, pyörähdettiin pääsiäismarkkinoilla keskustassa (Siellä oli suklaamunakojussa pelottava mies, joka meidän kävellessä ohi huudahti: "Onkos tytöt munan tarpeessa? Täältä sitä sais!". Silläkö se kuvitteli meidän haluavan suklaamunia?) ja sitten vaan ajeltiin ympäriinsä ja nautittiin auringonpaisteesta. Kipaistiin moikkaamassa Anniakin.Sanna, Anni ja söötti Vakker.


Hän on kaunis mies.

Sitten käytiin Sannan kanssa kuvailemassa (=Sanna kuvasi mua, vaikken koskaan osaa olla kameran edessä.).Ja emokuvakulma. Onkohan jopa ensimmäinen kuva tässä blogissa, jossa naama näkyy kunnolla kokonaan, ja joka on tuore.
Vuatteet:
Mekko - Gina Tricot
Leggingsit - ikivanhat, varmaan Tarjoustalosta tmv.
Negativen huppari - verkkopaita.com
Laukku ja aurinkolasit - kirppari
Helmet ja rusetti - Seppälä
Tennarit - ihan Converset, kaupasta ei muistikuvaa


Kuvailujen jälkeen käytiin sitten Sannalla hakemassa kitara ja kasa sointuja, ja soiteltiin sitten autossa kuin mitkäkin hipit. Tulihan muutama luritus äänitettyäkin, en vain sitten tiedä, kuinka hyväksi niiden kuunteleminen on mielenterveydelle.

Nyt väsymys alkaa painaa päälle vähän liikaa. Pakko painua pehkuihin. Kuitenkin vielä loppukevennys näin ennen nukkumaanmenoa.
MUIKKU:Bon nuit.

Ei kommentteja: