sunnuntai 11. tammikuuta 2009

mökkifun (or not)

Jee, äiti ja isäpuoli päättivät sitten eilen ilalla, että hihhei huomenna mennäänkin koko perheen voimin mökille viettämään yhteistä aikaa! Olin kyllä hieman että öö mitä, tuo nimittäin oli suhteellisen epänormaalia, yleensä jengi täällä on melkein järjissään eikä pakota mihinkään ihmeellisiin perheaktiviteetteihin. No, oltiin sitten tänään siellä mökillä ja sain nauttia hypotermian iloista. Mökkiin saatiin loppujenlopuksi jopa kymmenen astetta lämmintä, ettei siellä ihan totaalisesti jäätynyt. Loikin siellä kuitenkin neuletakissa, kahdessa hupparissa ja isäpuolen valtavassa fleecetakissa, ja silti palelsi. How nice. Loppujenlopuksi koirakin jo aivasteli, vaikka silläkin oli villapaita.


Hauskaa sillä kuitenkin oli, se nimittäin hyppi ympäriinsä aivan innoissaan, juoksi järven jäällä aivan ihmeissään siitä, että sen päällä voi juosta ja haukkui jo ärsytykseen asti. Ihmeen paljon tuolla porsaalla on energiaa, kun ottaa huomioon, että poika täyttää tämän kuun 16. päivä kymmenen vuotta

No nyt kun pääsin näihin kuviin, niin pistän muutaman
noista harvasta aktiviteetista, joita nuo yhdet jostain pusersi. Itse seisoin suunnilleen koko ajan tumput suorina yrittäen ajatella jotain lämmintä.


Äiti yritti saada mutkin luistelemaan, mutta jos en pysy normaaleilla kengillä tasaisella ei-liukkaalla maallakaan pystyssä, niin miten sitten luistimilla.Pikkuveli loikkasi isäpuolen enduropyörän kyytiin, ja kyllä se ajaminen siitä lähti sujumaan pienen harjoittelun jälkeen. Tuohonkin hommaan mua yritettiin usuttaa, mutta kieltäydyin suurella eillä. Olisin tällä hetkellä varmaan sairaalassa kävelykyvyttömänä jos olisin lähtenyt tuonkokoisella välineellä ajamaan Ja vielä jäällä.


Joo, sitten äidin pakollinen "Yhyy haluun susta ja Jonnista kuvan feisbuukkiin!!!11"-kuva. Minä aina yhtä kauniina, olen just niin mökkijuntin näköinen kun voi olla. Veli sentään kykeni piiloutumaan kypärän ja kaikenmaailman endurokaman alle. (Ja piru vie, en mä ole oikeasti noin lyhyt! Okei en ole, seisoin kyyryssä että koira pysyi sylissä, mutta silti. Murrr.)

Nyt pitäisi sitten tehdä niitä läksyjä, mutta a) tajusin että englannin kirjat on koulussa b) en jaksa lukea biologiaa ja c) mulla ei ole ruotsia huomenna, joten venytän niiden läksyjen tekemisen huomiseen. Pitäisi ehkä mantsaa varten tuo Afrikan kartta väkertää, mutta se ei ole kovin paha homma onneksi.

Viuh, ehkä alan listata noita bändejä, kun Sanna teki niin ja nyt mäkin haluan. Lol~

(Ja peeäs, jee tänään tulee Muodin Huipulle!)

2 kommenttia:

decorum kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
decorum kirjoitti...

Turbo on söpis ton villapaidan kanssa. Ja awwww sinä<3