sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

how you fall doesn't matter, it's how you land

Musta tuntuu, etten mä osaa ilmaista itseäni kunnolla suomeksi. Suomessa on liian vähän synonyymeja, ja jotkin asiat, jotka voisi englanniksi ilmaista yhdellä sanalla, tarvitsevat suomessa kokonaisen lauseen. What's the point?

Tämän päivän olen kuluttanut lähinnä psykologian kirjojen parissa, huominen tentti painaa auttamatta päälle.

Äiti teki mulle ylimakean kaloripommin piristämään luku-urakkaa. Kaikki oli hyvin siihen asti, kunnes koko annoksen makeus alkoi tuntua takaraivossa asti, jo olisi tehnyt mieli lähteä tervehtimään vessanpönttöä...

En ole oikein edelleenkään varma, miksi menen koko tenttiin, mutta ei kai siitä haittaakaan ole. Se vaan on tosin ehkä hieman noloa, että kaikki muut (meitä on tentissä kuulemma juhlalliset neljä) ovat lukeneet perseensä puhki, ja minä olen tehnyt kaikkea muuta kehittävää, kuten katsonut Housea, syönyt, lukenut kymmeniä ja taas kymmeniä blogeja, syönyt, löytänyt kymmeniä ja taas kymmeniä uusia blogeja, huokaillut joidenkin valokuvien kauneutta, syönyt, katsellut YouTubesta Tyra Banks -show'ta ja lueskellut paranormaaliblogia. Voisihan sitä aikansa järkevämminkin käyttää.

Kävin perjantaina musiikin tunnin jälkeen Seppälässä metsästämässä hametta, josta Noora blogissaan kertoi. Jouduin pettymyksekseni huomaamaan, että hameesta ei ollut (ainakaan vielä) myymälässä mustaa versiota, eikä koko hame oikein istunut mulle mistään suunnasta. Ostin siis itselleni lohdutukseksi muutaman kynsilakan ja aivan ihanat korvikset. Tuli heti parempi mieli.
Kävin vielä Prismassa ostamassa kullalleni syntymäpäivälahjan, kun vielä muistin ostaa sen. Kerrankin mulla on lahja valmiina ajoissa.


Mua harmittaa, kun Oscar-gaala tulisi ensi yönä, enkä periaatteessa oikein voisi katsoa sitä aamun tentin takia. Toisaalta unirytmini on taas heittänyt häränpyllyä, joten olen varmaan yhä hereillä kello neljä yöllä. Zero unta ja kouluun aamulla kahdeksaksi ei ole kovin hyvä yhdistelmä. Ja huomenna on tosiaan ne kullan synttäritkin, enkä viitsisi nuokkua puoliunessa. Saa nyt nähdä miten käy.

Nyt taidan palailla taas tuonne psykologian kirjojen hellään huomaan, tämän pieni tauko on venähtänyt kohta puolentoistatunnin mittaiseksi.

6 kommenttia:

NooranElämää kirjoitti...

Voi, harmi kun se hame ei istunut. Mä en ihan tarkkaan katsonut oliko se musta sama hame, mutta kyllä se tais olla. Pitänee käydä vielä tarkistamassa (ja ostaa itelle se!).

decorum kirjoitti...

Söpöä Karvis-paperia. Ja toi korviskuva huijaa ton värin 8).

Caroliina kirjoitti...

Noora, Muakin harmittaa kun se hame ei ollut hyvä ;< Täytyy jatkaa metsästämistä.

Sanna, olisin halunnu jotain hienoo paperii mut ainoot vaihtoehdot oli toi ja joulupaperi. XD ja joo niin toi vähän tekee. Ne kaikki kuvat oli tosi kusisia ja toi oli niistä paras joten joo. XD

decorum kirjoitti...

No mut Karvinen on söpis. Se oli oikein hienoa paperia. Kun toi levy nyt alkais pyörii viel ... 8)

HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ !! ♥

Jasmin kirjoitti...

Ihanat kynsilakat äww! ♥

Caroliina kirjoitti...

Jasmin, olen samaa mieltä. n____n kiitokset.