maanantai 1. helmikuuta 2010

me happee

Nyt on superkiva fiilis, sillä

1) Au revoir Finlande, salut France! Pariisiin 19.4.-23.4.! ♥ Voisin viljellä tähän niin paljon sydämiä, että kone huutaa erroria. Mutta mä olen niin iloinen! Oon haaveillut matkasta Pariisiin niin kauan kuin voin muistaa. Pitäisi ehkä harkita alkeisranskani kertaamista, olisi ihan mukava osata edes jotain. Est-ce que vous voulez des pailles on ainoa asia, mitä osaan sanoa ranskaksi. Köyhää.
... mutta anygays, Louvre, la tour Eiffel,  Notre Dame, Arc de Triomphe, Sacré-Coeur, Musée d'Orsay, Centre Georges Pompidou ja mahdollisesti Disneyland Paris, here I come! ♥

2) Meidän ihana koiranpentumme on syntynyt! Viime yönä australianterrieri Lotta synnytti seitsemän pientä karvakääröä, joista kolme oli poikia. Ja yksi näistä kolmesta tulee olemaan meidän pieni rakkaamme. Voisin oikeasti pomppia ilosta joka suuntaan. 8) Täällä on niin tyhjää ilman koiraa. Tottakai mä tulen ikävöimään Turboa aina, mutta parempi on kuitenkin jatkaa elämäänsä, kuin jäädä paikalleen märehtimään.
Kolmisen viikon kuluttua päästään katselemaan koiranpentuja, ja valitsemaan, mikä niistä vaikuttaa sellaiselta, joka sopisi meille. Hihii.

3 kommenttia:

decorum kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä. Onnea :)

NooranElämää kirjoitti...

yhyy,määki haluun pariisiin. :D

ja noi koiravauvat yllä on ihan uskomattoman sulosia.

Caroliina kirjoitti...

Hihii. 8--D Ah, Pariisi on niin ♥♥♥.
Ja todellakin, mun sydän melkein suli, kun katselin noita kuvia. Niin söpöjä pieniä palleroita, aww.