keskiviikko 30. joulukuuta 2009

otsikko

Pieni loma blogista ja koko tietokoneesta on tehnyt hyvää, nyt taas jaksaa edes vähän datailla. Joulu tuli ja joulu meni, jättäen jälkeensä kasan lahjoja, ehkä hieman rentoutuneemman mielen, ja rentoutuneisuuden latistavan ajatuksen kevään tuomista koitoksista. Koetan nyt kuitenkin lomailla oikein olan takaa nämä viimeiset lomapäivät (vaikka pitäisihän sitä lukea psykologian uusintaan ja pitäisihän sitä opiskella ylioppilaskirjoituksiinkin ja pitäisihän tässä myös vähän niinkuin alkaa pohtia sitä, että josko niihin pääsykokeisiin pitäisi jossain vaiheessa alkaa päntätä).

Ajattelin kuitenkin vielä läntätä muutaman (kökön) joulukuvan ihan näin joulun kaihossa.

Ja (ihana) saaliini pukinkontista ei-niin-esteettisinä kuvina:

And me very happy. Aaton jälkeen loppuviikon vain chillailin, kulutin persettäni, puolisokeutin silmäni tuijottaessani vuoroin telkkari- ja vuoroin tietokoneruutua, ja käänsin unirytmini ylösalaisin.
Eilen piti sitten kyllä jo saada itsensä ulos, kun kävin Joannalla viettämässä hänen 19-vuotispäiviään. Tänään - siitä huolimatta että nukuin pommiin - sain itseni ylös suunnilleen ihmisten aikaan ja suuntasin Helsinkiin avec Pilvi ja Nora, tarkoituksena shop 'til you drop. Ainakin minulla. Tuhlasin joululahjaksi saamani GT:n 50 euron lahjakortin kokonaan, ja ostin muistakin paikoista kaikkea jännää.
Sieltä GT:stä lähti tosiaan mukaan kolme yläosaa; perusmusta pitkä toppi (9,90e), raidallinen pitkähihainen trikoopaita (14,90e) ja harmaa tunika (19,90e). Mikään niistä ei ollut alennuksessa, hyvä minä. Ostan aina alennuksista normaalihintaista tavaraa. Sovituskoppiinkin raahasin yhdeksän vaatekappaletta ja niistä tasan yksi oli alennushintainen. Se oli kyllä kiva, vituttaa kun jätin sen sinne kauppaan. 8--DLahjakorttiin jäi vielä femma pyörimään, joten yritin hätäpäissäni keksiä jotain viidellä eurolla. Tarrasin sitten tuohon pieneen paljettirusettiin, ja olen hyvin tyytyväinen että tein sen, olen tullut tarkemman tutkailun perusteella siihen tulokseen, että se on ihana. Lisäksi (hyvin asustepainotteiseen) ostossaldooni kuului JC:stä bongattu kaulakoru (12,90e), H&M:n miestenpuolelta napattu kaulakoru (jossa on kärpänen, kärpäsen siipi ja kärpäslätkä. Nora piti korua niin ällönä että piti ihan sen kiusaksi ostaa se. :---D) (2,95e) ja Tetuanista löytämäni lasit (8,50e). Lasit oli pakko ostaa, koska: a) rakastuin niiden väriin b) olen kuolaillut jo kauan sellaisia.
Kotimatkan junassa sain kuunnella hyvin paljon vittuilua bloggaamisesta (I'm still bitter you guys!), piristävää siis. 8D Kiitoksia kuitenkin seurasta Pipi-kun ja Nora-san.

Huomenissa sitten kuvailemaan Sannan kanssa Annin ja Miran cosplayasuja, can't wait!

ps. Näin tänään julkkiksia! BB-Saulin ja Nadjan. :----DD

np. random koreapop

Ei kommentteja: