keskiviikko 23. joulukuuta 2009

i watch you fast asleep, all i fear means nothing

En edes aio paasata menneestä päivästä, se ei nimittäin ainakaan aamupäivän puolesta ollut kovin hyvä. Ajoin myös autolla päin helvettiä (kuka hullu päästää mut ajamaan manuaalilla vieraaseen kaupunkiin, kun olen ajanut automaatilla koko sen ajan, kun mulla on ollut kortti?) jne. Että sellaista. Ilta sen sijaan meni kuitenkin ihan mukavasti, ainakin sen osalta, että näin Sannan. Huomasin myös olevani koukuttunut Facebookin peleihin. Farmville, Fishville, Petville ja Zoo World ovat vieneet elämäni. God.

Nyt voin kuitenkin karistaa koko menneen päivän mielestäni, kello on nimittäin jo yli puolenyön, eli voin nyt juhlia, että huomenna on jouluaatto. Meillä on kinkku jo uunissa, ja sen inha haju leijailee koko kämpässä. En kuitenkaan valita, siitä tulee jouluinen olo. Myöhemmin tänään (tuntuu tyhmältä kirjoittaa tänään, koska tuossa on vielä yö välissä. lol) haetaan myös joulukuusi sisälle, ja suoritetaan kuulemma suursiivous, mikä ei tosin luultavasti eroa normaalista jokapäiväisestä siivouksesta muulla lailla, kuin mattojen viemisellä ulos. Joudun myös heräämään taas liian aikaisin (ennen yhtä...), kun tarvitsee noutaa pikkuveli juna-asemalta. Tehdään luultavasti myös äidin kanssa osa ruoista , ettei tule niin hitonmoinen kiire sitten aattona. Pääsen pyörittelemään lihapullia, jes.

On ihan kamalaa, mulla on hirveä kirjoittamiskyvyttömyys päällä, en ole saanut aikaseksi mitään puoliksikaan järkevää. Yleensä saan edes jotenkin purettua tunteitani kirjoittamalla, mutta nyt se ei vaan ole toiminut. Tuntuu siltä, että olisin jotenkin tukossa, ja se ei ole kovinkaan mukavaa. Harmittaa vietävästi myös se, että lupaamani joululahjanovelli Pilville tulee myöhästymään, kun en saa kirjoitettua puoltakaan sanaa alkamatta hakkaamaan päätäni näppäimistöön.

Voisin alkaa pikkuhiljaa harkita tuonne vällyjen väliin painautumista, se vaan vaatii niin paljon... Pitäisi vaihtaa yöpaita päälle ja pestä hampaat ja ja ja joo, ajatuskin siitä, että joutuisin nostamaan kankkuni tästä tuolista on hyvin iljettävä.

Taidan kuitenkin keksiä jotain kehittävämpää tekemistä, kuin lagaaminen ja paskanjauhaminen tähän tekstikenttään. Josko sitten nukuttuani olisi vähän järkevämpää asiaa.

np. Utada Hikaru

ps. Arvonta!

Ei kommentteja: