tiistai 4. elokuuta 2009

"btw i love your apartment" "you do? you think it has good energy?" "i think it's a toolshed"

Aloitan tän merkinnän sellaisella niinkin fiksulla toteamuksella, että mun tukkani näyttää siltä, kuin yrittäisin imitoida Diana Rossia. Mulla on ollut pikkumyynutturakampaus koko päivän, ja nyt kun avasin sen, niin näytin sekunnin kuluttua kuin sähköiskun saaneelta. No, ehkä se ei haittaa puoli kahdelta yöllä.

Väsyttää, pitäisi kai harkita sänkyyn rojahtamista. En voi kyllä sanoa noin, kun mä olen tällä hetkellä sängylläni, mutta ehkä sen mun pointin nyt tajuaa tuosta. Mitenköhän ihmeessä mä kykenen millään saamaan tän mun unirytmini edes osittain normaaliksi vähän päälle viikossa? Muutenkin tosi masentavaa, kun koulu alkaa. Tai ei oikeastaan, musta on ihan kiva mennä kouluun (tässä vaiheessa lausetta tulee vähän MITÄHELVETTIÄ -olo), vaikka olenkin aika lähellä ihmiskokoisen sirkkelin läpi kävelemistä viikko koulun alkamisen jälkeen. Se perse juttu lukiossa on, että se ihan oikea opiskelu alkaa heti ekana päivänä... yläasteella sentään sai chillailla lähes melkein koko ekan kuukauden lukematta koulukirjoja. Ei sillä, että olisin lukenut niitä sen jälkeenkään (mistä en todellakaan ole erityisen ylpeä..). Muttaniin, piti sanomani, että kouluun on ihan kiva mennä, kun saa arkirytmin takaisin. En vaan tiedä kuinka mukava se arkirytmi on, kun sen oikeasti pitäisi mennä näin: herätys ökyaikaisin aamulla, sitten kouluun, sieltä joko autokouluun tai kotiin läksyjen ja esitelmien ja esseiden ja ylppäreihin lukemisen pariin, ja siitä sitten nukkumaan, mutta mulla se menee luultavasti näin: herätys ökyaikaisin aamulla - mä olen perkeleen kärttyinen, sitten kouluun - skootteri ei käynnisty, sieltä joko autokouluun tai kotiin dataamaan, illalla telkkarin edessä röhnötystä ja noin puolenyön aikaan iskee kylmä totuus, että hitto, taisivat jäädä ne läksyt tekemättä. Mutta niin käy joskus, Activia aiheuttaa vatsanväänteitä.

Koulusta huolimatta tuleva syksy nostattaa mun mielialaani. Aah, syksy. ♥ Ja 18-vuotissynttäritkin tulossa, whipii. Nuo kirjoitukset vaan vähän masistavat, mutta kyllä niistä selvitään. Varsinkin, kun tuon englannin nyt ainakin PITÄISI olla mun vahvuuteni. Or not.

Damn. Kai sitä pitäisi yrittää painaa pää tyynyyn. Pitää kyllä tuulettaa huone ensin, täällä on aivan tajuttoman kuuma, kun ylivanha ylikuumeneva tietokoneeni ja kuumaa hohkava telkkari ovat olleet koko päivän päällä yhtä aikaa.

Good night my babies.

ps. Ei hitto, mä osaan ihan oikeasti nuo kaikki L-koodit ulkoa mitä mulla on. Ja Skinsin kolmoskauden. Plus Frendit Aliakset ja Simpsonit. Ja Hotel Babylonin ykköskauden ja kaikki leffat mitä mulla on. Tarvitsen oikeasti kipeästi jotakin uutta katsottavaa (Okei L-koodin nelos- ja vitoskauden boksit nyt eivät ole mitään uutta, mutta niitä mä en sentään osaa vielä ulkoa takaperin. Onhan mulla ne kaikki koneella, kutonenkin siis tietenkin, mutta ei se ole sama asia katsoa niitä kökkönä rakeisena versiona läppärin paskalta näytöltä, kuin tv-ruudulta).

Ei kommentteja: