torstai 25. kesäkuuta 2009

so please can you stop pulling my hair


Eilinen päivä meni mukavasti biitsillä Sääksissä, missä oli tosi paljon porukkaa. Läträsin kolmea eri aurinkorasvaa ja paloin silti. Nyt näytän kovin huvittavalta, kun hartioista ylöspäin olen värillinen, ja alaspäin olen ihan kalpeanvalkoinen. Heitin talviturkkinikin, joka oli ehtinyt kertyä jo parin viimeisen kesän ajan. Vesi oli kyllä pirun kylmää. Ja kuinka sattuukaan, musta ei ole taas yhtään ainutta kuvaa koko päivältä. 8-D En kyllä ollut hehkeimmilläni, joten se on varmaan ihan hyvä asia.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Tänään kävin kahvittelemassa Nooran kanssa ja söin pahaa jätskiä. Ostin Lily Allenin Allright, Still -levyn alennuksista 3 euron hintaan.
Myöhemmin kävin Sannan kanssa viemässä miljoona kassia pulloja ja sain niistä yli neljäkymppiä. Sen jälkeen mentiin käymään vaatekaupoissa ja Prismassa, joten olettaisi, että olisin tuhlannut sen kaiken. Väärin! Ostin tasan hiusvärin ja Mavalan Paris-kynsilakan, koska olen etsinytkin jo kauan punaista kynsilakkaa. Aion säästää rahaa, että saan ostettua The Sims 3:n. Wish me luck, en ole koskaan ollut hyvä säästämään rahaa. Varsinkin kun kokeilin yhtä aivan yli-ihanaa mekkoa. Se maksoi 34,90€, joten siinäpä olisivat kaikki pullorahat menneetkin. Sen helmaa kyllä pitäisikin vähän tuunata, koska se oli vähän tiukka reisistä. Muuten se oli aivan ihana. Luultavasti se tulee kansoittamaan mun vaatekaappiani aika piankin, koska se oli niin kaunis. Työtön opiskelija doom. :< Huomenna Riihimäki Rock, awhee.

PS: SKINS ♥


Image and video hosting by TinyPic

En voi edes sanoin kuvata, kuinka paljon tämä bloggerin kuvasäätö ärsyttää mua. ARGH.

Ei kommentteja: